📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
l_witek napisał/a:
temat z Halbota :/
człowieku, nie wiem nawet co to jest więc...
wojtas1215 l_witek
mów moje imie !
dobrze mówię twoje imię: wojtas lat 12 i ilorazie 15
ze skłonnościami go pedalstwa
nie ściemnisz mi ze nie wiesz ze nie wiesz co to Halbot czyli słowacki sadistic w momencie jak zapodajesz w tym samym czasie ten sam temat
ale zapomniałeś jeszcze o:
ze skłonnościami go pedalstwa
nie ściemnisz mi ze nie wiesz ze nie wiesz co to Halbot czyli słowacki sadistic w momencie jak zapodajesz w tym samym czasie ten sam temat
ale zapomniałeś jeszcze o:
ssij !
skoro mówię, że nie wiem co to to nie wiem co to, zdjęcie jest z 4chana jeżeli aż tak Cię to interesuje, nie muszę ściemniać, uwierz, że bym się przypucował jeżeli miałbyś rację.
ssij !
wojtas1215 napisał/a:
genialna riposta ...
skoro mówię, że nie wiem co to to nie wiem co to, zdjęcie jest z 4chana jeżeli aż tak Cię to interesuje, nie muszę ściemniać, uwierz, że bym się przypucował jeżeli miałbyś rację.
ssij !
smutne lecz prawdziwe kot Ci skradł lokomotywę i w świat gna po srebrny torze...
nie płacz wojtusiu jesteś lamus po prostu i oszust do tego
a skoro mnie wkurwiasz to na koniec:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów