Ciapaci próbują się dostać do UK.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ciapaci próbują się dostać do UK.
link do yt?
Nie znam się na tirach, ale co oni nie zamykają na zamek tych bram od naczepy że sobie byle kto może otworzyć ?
MorbidGod napisał/a:
polaczków
Chyba żaden tekst nie wkurwia mnie tak jak ten. Czy tylko ja jestem za tym żeby coś takiego banować od razu?
keyq napisał/a:
Chyba żaden tekst nie wkurwia mnie tak jak ten. Czy tylko ja jestem za tym żeby coś takiego banować od razu?
Ban i lewatywa na stojąco!
Co za buce, kilku słów nie potrafią z siebie wydalic bez nieśmiertelnego "kurwa".
A brudasów powinni ewakuować z promów w połowie drogi.
A brudasów powinni ewakuować z promów w połowie drogi.
szkoda ze nie ma dalszej części filmu : (
Proszę wybaczyć moje lamerskie pytanie, ale dlaczego naczepy w tirach nie są pozamykane na jakiś klucz?
Proszę wybaczyć moje lamerskie pytanie, ale dlaczego naczepy w tirach nie są pozamykane na jakiś klucz?
Kierowcy powinni wyjść z kabin, wziąć swoje pistolety na gumowe kulki, wspólnie otwierać każdą naczepe po kolei i testować pistolety
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów