Ciapaci próbują się dostać do UK.
Ciapaci próbują się dostać do UK.
Rock.______________
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Powodzenia w dawaniu mi łatki.
To nie żaden lewak tylko jakiś służbista i jebany troll co za nasze podatki siedzi w necie i nas wkurwić usiłuje.
Murzyna w dupę i na maszt z hujem.
Edit: Profil użytkownika MorbidGod Postów: 390, tematów: 0, Ankiety: 0
[0.62 postów dziennie]
Poczuli gówno od polaczków i swój do swego pociągnął
Polaczki jak się oburzyły
Uderz w stół, a polaczki się odezwą
W polaczkowie zaraz by się ciota powiesiła na skakance, a media by miały obsrane gacie przez kolejne pół roku
Poland cannot into space
Europejska republika biedy i gówna
Polskie psy ateusze spinają dupy bo w internetach obrażają papieża, boże jak śmiesznie!!
Papież Polak to się nie woził, tylko kochał dzieci, co nie?
Ciekawe kiedy polski ciemnogród zrozumie, że kochanie dzieci (dosłownie) to taka sama orientacja seksualna, jak heteroseksulizm, homoseksualizm, czy zoofilia...
Stop uciśnionym umysłowo!!!
PS. Ruchaj dzieci, będziesz wielki!!
Piłsutcki to cienki bolek, gdzie w zaszczytne miano takich dyktatorow. Wieszcz cebularzy i innych nazioli.
Polak Katolik nie rzuca granatami, tylko nastawia ryja i napina się po internetach
Dalej już mi się nie chce szukać. Iloraz albo raczej iloczyn inteligencji tego osobnika oceńcie sami.