Ciapaci próbują się dostać do UK.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Ciapaci próbują się dostać do UK.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hehe "uważajcie po czarnuchy na plandekę wchodzą
MorbidGod napisał/a:
Poczuli gówno od polaczków i swój do swego pociągnął
Na takiego śmiecia jak ty (celowo z małej) nawet szkoda moczu, bo chętnie zlałbym ci się na twój obleśny ryj.
Ewentualnie mogę ci zaoferować gówno mojego psa - rozsmarujesz sobie na klacie.
I tak różnicy nikt od ciebie nie poczuje.
Ale was tyłki rozbolały od jednego zdania. Histeria dowodzi kompleksów i słuszności opinii. A ciapaci po prostu robią co mogą żeby mieć lepszy żywot, nie winię ich, po prostu trzeba jakieś granaty doczepiać do drzwi i wszystkie ich problemy same się z czasem rozwiążą.
MorbidGod napisał/a:
twoja mama tam jechała?
Do pytających o zamki: Jeszcze nie widziałem naczepy, która miałaby zamykane wrota na jakiś zamek czy kłódkę, a z racji zawodu ojca widziałem ich wiele. Myślę, że ma to znaczenie logistyczne, bo często kontenery/plandeki podjeżdżają wieczorem pod rampę, a rano magazynierzy go rozładowują bez potrzeby budzenia kierowcy, żeby im otworzył naczepę.
Jaki piękny pocisk na kolesia, który napisał "polaczki". Jak to mawiają: "uderz w stół, a nożyce się odezwą".
Techron napisał/a:
Do pytających o zamki: Jeszcze nie widziałem naczepy, która miałaby zamykane wrota na jakiś zamek czy kłódkę, a z racji zawodu ojca widziałem ich wiele. Myślę, że ma to znaczenie logistyczne, bo często kontenery/plandeki podjeżdżają wieczorem pod rampę, a rano magazynierzy go rozładowują bez potrzeby budzenia kierowcy, żeby im otworzył naczepę.
zazwyczaj są plombowane, z drugiej strony plandeki mogły być puste
czemu jeszcze nie wpakowalismy tych ciapatych smieci do obozow?
MorbidGod napisał/a:
Niechce warna od modow ale za taki tekst powinno sie banowac takie pizdy jak morbidgod..
Cytat:
Na takiego śmiecia jak ty (celowo z małej) nawet szkoda moczu
Ale czasu na napisanie postu to nie szkoda. Gosc trolluje, po chuj mu odpisujecie?
Nie wiem jak w Polsce, ale tutaj (IE) większość kierowców ma jakieś środki prewencyjne (gaz pieprzowy, paralizator, kij bejsbolowy). Przecież wyjść takiemu i zajebać tylko.
sobanek napisał/a:
Nie wiem jak w Polsce, ale tutaj (IE) większość kierowców ma jakieś środki prewencyjne (gaz pieprzowy, paralizator, kij bejsbolowy). Przecież wyjść takiemu i zajebać tylko.
Wyjdziesz, zajebiesz jednemu a za nim rzuci się 20 smoluchów i spuszczą Ci wpierdol. Tam to powinno stać ZOMO i napierdalać ich w interesie państwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów