Ciapaci próbują się dostać do UK.
Ciapaci próbują się dostać do UK.
Poczuli gówno od polaczków i swój do swego pociągnął
Na takiego śmiecia jak ty (celowo z małej) nawet szkoda moczu, bo chętnie zlałbym ci się na twój obleśny ryj.
Ewentualnie mogę ci zaoferować gówno mojego psa - rozsmarujesz sobie na klacie.
I tak różnicy nikt od ciebie nie poczuje.
twoja mama tam jechała?
Post # 250 furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1065.htm#3313379Dzieło życia furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1485.htm#3448570
Post #500 baltimore-vt357642.htm#3961482
Do pytających o zamki: Jeszcze nie widziałem naczepy, która miałaby zamykane wrota na jakiś zamek czy kłódkę, a z racji zawodu ojca widziałem ich wiele. Myślę, że ma to znaczenie logistyczne, bo często kontenery/plandeki podjeżdżają wieczorem pod rampę, a rano magazynierzy go rozładowują bez potrzeby budzenia kierowcy, żeby im otworzył naczepę.
zazwyczaj są plombowane, z drugiej strony plandeki mogły być puste
Niechce warna od modow ale za taki tekst powinno sie banowac takie pizdy jak morbidgod..
Na takiego śmiecia jak ty (celowo z małej) nawet szkoda moczu
Ale czasu na napisanie postu to nie szkoda. Gosc trolluje, po chuj mu odpisujecie?
Rząd chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało...Nie wiem jak w Polsce, ale tutaj (IE) większość kierowców ma jakieś środki prewencyjne (gaz pieprzowy, paralizator, kij bejsbolowy). Przecież wyjść takiemu i zajebać tylko.
Wyjdziesz, zajebiesz jednemu a za nim rzuci się 20 smoluchów i spuszczą Ci wpierdol. Tam to powinno stać ZOMO i napierdalać ich w interesie państwa.
O takich jak ty mawiał poeta, a i ja powiem:
"Nie dam ci w nos prztyczka, nie dam i klapsa,
nie powiem nawet pies cię jebał,
bo byłby to mezalians dla psa"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów