18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
2HardBlazin 2013-05-16, 16:30
hehe "uważajcie po czarnuchy na plandekę wchodzą
Zgłoś
RafałB5 2013-05-16, 16:37 1
Jak to na yt znaleźć Panie
Zgłoś
PLpunk 2013-05-16, 16:47
Pod prądem niedługo będzie trzeba mieć klamki
Zgłoś
Precz_z_Preczem 2013-05-16, 17:11 3
MorbidGod napisał/a:

Poczuli gówno od polaczków i swój do swego pociągnął

Na takiego śmiecia jak ty (celowo z małej) nawet szkoda moczu, bo chętnie zlałbym ci się na twój obleśny ryj.
Ewentualnie mogę ci zaoferować gówno mojego psa - rozsmarujesz sobie na klacie.
I tak różnicy nikt od ciebie nie poczuje.
Zgłoś
VexTeson 2013-05-16, 17:25 1
Ale was tyłki rozbolały od jednego zdania. Histeria dowodzi kompleksów i słuszności opinii. A ciapaci po prostu robią co mogą żeby mieć lepszy żywot, nie winię ich, po prostu trzeba jakieś granaty doczepiać do drzwi i wszystkie ich problemy same się z czasem rozwiążą.
Zgłoś
Pajoresko 2013-05-16, 17:41 3
MorbidGod napisał/a:

twoja mama tam jechała?
Zgłoś
Techron 2013-05-16, 17:45 1
Do pytających o zamki: Jeszcze nie widziałem naczepy, która miałaby zamykane wrota na jakiś zamek czy kłódkę, a z racji zawodu ojca widziałem ich wiele. Myślę, że ma to znaczenie logistyczne, bo często kontenery/plandeki podjeżdżają wieczorem pod rampę, a rano magazynierzy go rozładowują bez potrzeby budzenia kierowcy, żeby im otworzył naczepę.

Post # 250 furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1065.htm#3313379
Dzieło życia furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1485.htm#3448570
Post #500 baltimore-vt357642.htm#3961482
Zgłoś
Loaloa 2013-05-16, 17:46 1
Jaki piękny pocisk na kolesia, który napisał "polaczki". Jak to mawiają: "uderz w stół, a nożyce się odezwą".
Zgłoś
ore 2013-05-16, 17:51
Techron napisał/a:

Do pytających o zamki: Jeszcze nie widziałem naczepy, która miałaby zamykane wrota na jakiś zamek czy kłódkę, a z racji zawodu ojca widziałem ich wiele. Myślę, że ma to znaczenie logistyczne, bo często kontenery/plandeki podjeżdżają wieczorem pod rampę, a rano magazynierzy go rozładowują bez potrzeby budzenia kierowcy, żeby im otworzył naczepę.

zazwyczaj są plombowane, z drugiej strony plandeki mogły być puste
Zgłoś
bary110 2013-05-16, 17:57
czemu jeszcze nie wpakowalismy tych ciapatych smieci do obozow?
Zgłoś
Missiek1906 2013-05-16, 17:57
MorbidGod napisał/a:

Niechce warna od modow ale za taki tekst powinno sie banowac takie pizdy jak morbidgod..
Zgłoś
pawu95 2013-05-16, 18:09 2
Cytat:

Na takiego śmiecia jak ty (celowo z małej) nawet szkoda moczu

Ale czasu na napisanie postu to nie szkoda. Gosc trolluje, po chuj mu odpisujecie?

Rząd chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało...
Zgłoś
sobanek 2013-05-16, 18:13
Nie wiem jak w Polsce, ale tutaj (IE) większość kierowców ma jakieś środki prewencyjne (gaz pieprzowy, paralizator, kij bejsbolowy). Przecież wyjść takiemu i zajebać tylko.
Zgłoś
Resterwers 2013-05-16, 18:18 1
sobanek napisał/a:

Nie wiem jak w Polsce, ale tutaj (IE) większość kierowców ma jakieś środki prewencyjne (gaz pieprzowy, paralizator, kij bejsbolowy). Przecież wyjść takiemu i zajebać tylko.

Wyjdziesz, zajebiesz jednemu a za nim rzuci się 20 smoluchów i spuszczą Ci wpierdol. Tam to powinno stać ZOMO i napierdalać ich w interesie państwa.
Zgłoś
fndj 2013-05-16, 18:22
MorbidGod napisał/a:

O takich jak ty mawiał poeta, a i ja powiem:
"Nie dam ci w nos prztyczka, nie dam i klapsa,
nie powiem nawet pies cię jebał,
bo byłby to mezalians dla psa"

Nie dam ci prztyczka ani klapsa.
Nie powiem nawet pies cię jebał,
bo to mezalians byłby dla psa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów