Ciapaci próbują się dostać do UK.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ciapaci próbują się dostać do UK.
w sumie, co jak co ale to dobry pomysł. Taka pułapka na ciapatych. Zostawiamy pustą naczepę, oni do niej wchodzą, potem ją zamykamy i podpalamy
hehe po co od razu palić/topić dobrą naczepę. Po prostu dorobić dodatkową rurkę ze spalinami do naczepy i wziąć ich na przejażdżkę a dodatkowo podróż umilać mocnym hamowaniem.
za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!
abdul napisał/a:
co was tak dupa boli? ciapaci ciagna do uk jak polaki do usa.
abdul napisał/a:
gimbusy nie znajo
abdul napisał/a:
polaki na wiecej nie zasluguja
abdul napisał/a:
tu jest polska! tu sie glosuje na idiotow, a pozniej pierdoli jak nam zle.
abdul napisał/a:
blazejudo, bardzo mi sie podoba. najbardziej prawdziwi polacy, jak ty.
abdul napisał/a:
jesli to rosja, to nic jej nie bedzie. jesli to stany, to w polsce bedzie zaloba
abdul napisał/a:
polska najlepsza! mamy najlepszych pilkarzy, piekne wysokie gory, cieple i czyste morze, obywatele zyja dostatnie i jako jeden z niewielu krajow mamy historie przez cudowne zwyciestwa!
abdul napisał/a:
pewnie ma polskie korzenie
Tylko nie zużyj całej na jeden raz.
HAKUNA MATATA SKURWYSYNY
Ja się pytam: Po chuj mu te wycieraczki skoro nie pada deszcz ???
Swoja droga sluchajac ostatnich 10sek. filmu, mysle ze podobnie bedziemy krzyczec za kilkanascie lat, gdy bedzie trzeba bronic zbrojnie ostatnich bastionow bialej cywilizacji...
Swoja droga sluchajac ostatnich 10sek. filmu, mysle ze podobnie bedziemy krzyczec za kilkanascie lat, gdy bedzie trzeba bronic zbrojnie ostatnich bastionow bialej cywilizacji...
Można by zrobić zrzutkę na pare tirów "widmo". Plan byłby taki, żeby kebaby powsiadały, wtedy ładnie ich tam zamknąć i wywieźć w pizdu
MichasQ napisał/a:
@Qnejo
A po co wywozić? Zamknac i niech siedza brudasy... pare dni )
Proponuję parę lat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów