18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Pajoresko 2013-05-16, 18:33
w sumie, co jak co ale to dobry pomysł. Taka pułapka na ciapatych. Zostawiamy pustą naczepę, oni do niej wchodzą, potem ją zamykamy i podpalamy
Zgłoś
yatoya 2013-05-16, 18:41
hehe po co od razu palić/topić dobrą naczepę. Po prostu dorobić dodatkową rurkę ze spalinami do naczepy i wziąć ich na przejażdżkę a dodatkowo podróż umilać mocnym hamowaniem.

czasem.. żeby wygrać wojnę trzeba spalić wioskę
Zgłoś
abdul 2013-05-16, 18:56
co was tak dupa boli? ciapaci ciagna do uk jak polaki do usa.

za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!
Zgłoś
Dildowagins 2013-05-16, 19:40 4
abdul napisał/a:

co was tak dupa boli? ciapaci ciagna do uk jak polaki do usa.

abdul napisał/a:

gimbusy nie znajo

abdul napisał/a:

polaki na wiecej nie zasluguja

abdul napisał/a:

tu jest polska! tu sie glosuje na idiotow, a pozniej pierdoli jak nam zle.

abdul napisał/a:

blazejudo, bardzo mi sie podoba. najbardziej prawdziwi polacy, jak ty.

abdul napisał/a:

jesli to rosja, to nic jej nie bedzie. jesli to stany, to w polsce bedzie zaloba

abdul napisał/a:

polska najlepsza! mamy najlepszych pilkarzy, piekne wysokie gory, cieple i czyste morze, obywatele zyja dostatnie i jako jeden z niewielu krajow mamy historie przez cudowne zwyciestwa!

abdul napisał/a:

pewnie ma polskie korzenie

Tylko nie zużyj całej na jeden raz.

jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.pl
Zgłoś
o................n 2013-05-16, 19:47
"To jeszcze mało w życiu widziałeś"

Propsy za soundtrack :3

Bonnie Tyler - It's a Heartache
Zgłoś
VANKIERAS 2013-05-16, 19:59
zezwolenie na bron palna dla kierowców ja jestem za najlepiej ppsza jakiegos albo srótówki na 1000 pocisków co za kurwa brudne jebane muzułmansko islamskie zaciapane bydło no ....

HAKUNA MATATA SKURWYSYNY
Zgłoś
tigerqaz 2013-05-16, 20:28
Ja się pytam: Po chuj mu te wycieraczki skoro nie pada deszcz ???

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
bestahkrul 2013-05-16, 21:01
po co te wycieraczki nosz kur*a mać!
Zgłoś
Lordzik92 2013-05-16, 21:21
Niby EU, a juz sie robi bangladesz... Naplywowi biedoty z krajow III swiata stanowcze NIE!
Swoja droga sluchajac ostatnich 10sek. filmu, mysle ze podobnie bedziemy krzyczec za kilkanascie lat, gdy bedzie trzeba bronic zbrojnie ostatnich bastionow bialej cywilizacji...
Zgłoś
Qnejo 2013-05-16, 21:36
Można by zrobić zrzutkę na pare tirów "widmo". Plan byłby taki, żeby kebaby powsiadały, wtedy ładnie ich tam zamknąć i wywieźć w pizdu

Kiedy byłem mały, tato podrzucił mnie 3 razy i złapał tylko dwa, od tego czasu wszystko się zmieniło
Zgłoś
cieszyn_torun 2013-05-16, 23:13
Piwo za kelly family
Zgłoś
pati609 2013-05-16, 23:18
Hehehhe moj ojciec tez tak ma ale spokojnie przy odprawie cieżarówka musi przejsc sprzez cos w rodzaju skanera naczepy. Wtedy to bvydło ozstaje wyrzucane
Zgłoś
Tommy_92 2013-05-17, 0:11
po co mu wycieraczki skoro deszcz nie pada?
Zgłoś
MichasQ 2013-05-17, 0:31
@Qnejo
A po co wywozić? Zamknac i niech siedza brudasy... pare dni )
Zgłoś
MrYogusable 2013-05-17, 0:38
MichasQ napisał/a:

@Qnejo
A po co wywozić? Zamknac i niech siedza brudasy... pare dni )

Proponuję parę lat.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów