📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
słabo, powinien śmiecia napierdalać aż nie odleci, a później wezwać policje
Niby srogi wpierdol ale gość wstał i uciekł nic mu się nie stało, e słabo liczyłem że zesztywnieje chociaż troszkę twardy karaluch.
Albo to nie Holender, albo ludzie mają już serdecznie dość tej szarańczy i powoli biorą sprawy w swoje ręce.
Zasysacz napisał/a:
Niby srogi wpie**ol ale gość wstał i uciekł nic mu się nie stało, e słabo liczyłem że zesztywnieje chociaż troszkę twardy karaluch.
Pierdolisz, wstał bo adrenalina a dziadek i tak mu najebał porządnie
mrfreak16 napisał/a:
pie**olisz, wstał bo adrenalina a dziadek i tak mu naj***ł porządnie
Ta na koniec widać jak go po dupie kopie..
W normalnym kraju takiemu ucięło by się chociaż by palec, albo jakiś tatuaż na czole żeby naznaczyć złodzieja.
Dość nietypową reakcja jak na holenderskiego tchórza co nigdy na solo nie wyskoczy, tylko ucieknie jak przyjdzie co do czego. Nie mniej zachowanie godne pochwały tutaj.
Widać, że to w samoobronie wszystko.
rayner1790 napisał/a:
słabo, powinien śmiecia napie**alać aż nie odleci, a później wezwać policje
Powinien to gówno napierdalać aż odpłynie skąd przypłynął wtedy ubrany w czarny wór niech robi za wzór.
Rok temu witali ich kwiatami. Teraz nie ogarniają, że kradzieże, gwałty, zabójstwa to część ich kultury.
Pierdolony rasista.
Pierdolony rasista.
kzf napisał/a:
Albo to nie Holender, albo ludzie mają już serdecznie dość tej szarańczy i powoli biorą sprawy w swoje ręce.
Nie-holender. Oni zostali systemowo już dawno wykastrowani z takich reakcji.
Jeżeli w tej postępowej europie ktoś napierdala ciapatych lub czarnych, i jest biały, 100% gwarancji że to słowianie.
aż się serce raduje idę po browara do lodówki za wiatraka się napiję
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów