przy użyciu kilku kamer GoPro
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
Problem z synchronizacją klatek. Mógł kupić droższe i korzystać z trybu slo-mo (120 fps) wtedy łatwiej ustawi ten sam moment.
Ale po co ? kupować wytrzymałe kamery aby zamontować je na stelażu ? Wystrzelili by rakom zamontowaną do rakiety lecącej w ciapatych
taką *
taką *
@up
Zajebista poprawka. W ogóle mogłeś dojebać osobny post i tam wstawić wyraz który poprawiasz.
Zajebista poprawka. W ogóle mogłeś dojebać osobny post i tam wstawić wyraz który poprawiasz.
Takie efekty to stara bajka. Stosowane w filmach już od dobrych dzięsięciu lat. Chociażby w samym matrixie. Nic nowego.
Muzyka to: Dredg - Brushstroke - An Elephant In The Delta Waves
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów