bardzo ciekawy wyklad Profesora Wolniewicza, wielu moze go nie obejrzec ze wzgledu na znaczek telewizji trwam, no ale trudno.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wolniewicz jest ateistą więc znaczek odstraszy tylko uprzedzonych religijnie głupków.
Piwo idzie
Piwo idzie
Zgadzam się z tą przemową lecz pewne aspekty wywodu są sprzeczne z moimi poglądami.Za czasów I Rzeczypospolitej głównym powodem upadku było,a raczej jest po dziś dzień niemoc w kooperowaniu jako monolit-czego byście nie powiedzieli,to od zawsze byliśmy narodem wielce kłótliwym i to nas od zawsze w pierwszej kolejności osłabiało i osłabia-zbyt mało porozumienia,zbyt dużo niezgodności.Pójdę o krok dalej...Uważam i wiem,że byśmy byli zdecydowanie lepiej ukształtowanym narodem gdybyśmy potrafili osiągnąc porozumienie ze WSZYSTKIMI narodami słowiańskimi!Żydzi mają taką fundamentalną przypadłośc-skłócania narodów by możliwie zdestabilizowac Nas i otoczenie.
up co za bzdury ja pierdole na wschodzie właśnie od początków naszego państwa są nasi najwięksi wrogowie
No nie wiem czy nie więksi niż na zachodzie. Tam inna kultura więc nawet zwykli ludzie byli negatywnie nastawieni. Do dziś są tylko atakują ekonomicznie i multigównem europejskim. Na wschodzie było to co jest do dziś. Ludzie podobni do nas z podobnymi językami, ale ich władcy nas nienawidzą a takich władz nie można nie słuchać i stąd wojny itp.
karinawaw napisał/a:
Nie chce mi się tego słuchać.. wracam do kuchni
A kto w ogóle pozwolił Ci z niej wyjść?
"Przeżyliśmy ruska, przeżyjemy Tuska" - leci piwo za Wolniewicza.
Mądrze gość gada, nie pierdoli się z poprawnością polityczną, czy jak ta kurwa się nazywa.
Jak ktoś dzieli materiały na "warte obejrzenia" i "te z trwam" to na moje - niech spierdala i nie włącza tego filmiku. I tak przecież go nie zrozumie, zacietrzewiony głupek.
hgh napisał/a:
Zaraz żydowstwo się zbiegnie marudzić na znaczek w rogu.
Każdy, kto nie trawi tego pisowskiego pomiotu, musi być zaraz wyzywany od żydostwa?
Jebać telewizję trwam, w ogóle - jebać telewizję. Od czego jest sadistic?
@kaktuz-byłeś kiedyś na wschodzie..???czy tylko cytujesz frazesy wielkich patriotow?najwiekszy wrog to brak intelektu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów