📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
"Kiedy kobiety osiągną równość, one staną się twoimi panami... " - Katon Starszy
Nie jestem patolem ale też bym jej jebnął.
I'm From Crime City
III Wojna Światowa znów przywróci właściwe proporcje. Niestety cofniemy się do średniowiecza i znów cała inteligencja (nie, nie mam na myśli Velture, tylko fizyków, chemików, inżynierów, psychologów i innych z prawdziwego zdarzenia) zostanie wyrżnięta w pień. Zostaną tylko ludzie-karaluchy. Jak zawsze...
Od nowa feudalizm i dochodzenie do oświecenia... kolejne 1000 lat mroku umysłowego. Ale baby, pedały, genderowcy i politycy znów nie będą mieli nic do powiedzenia...
Od nowa feudalizm i dochodzenie do oświecenia... kolejne 1000 lat mroku umysłowego. Ale baby, pedały, genderowcy i politycy znów nie będą mieli nic do powiedzenia...
Baby obrosły w piórka przez to, że męska płeć często czuje soę gorsza od tego kawała mięcha z cyckami i cipą. Nie będę ukrywał sam nie jestem najlepszy w bajerowaniu, żeby nie powiedzieć, że chujowy, ale żadnej w dupę nie włażę. A jak mi się chce to idę na roksę, taniej niż taką księżniczkę.
Ps. Szlaufów sie nie rucha, na roksie chociaż dbają o swoje kuciapki, a takie młode to myślą, że HPV to jakiś samochód
Ps. Szlaufów sie nie rucha, na roksie chociaż dbają o swoje kuciapki, a takie młode to myślą, że HPV to jakiś samochód
DoubleBorger napisał/a:
[...] czuje soę gorsza [...]
Tak tylko wpadłem przypomnieć, że się do cudzej gramatyki i ortografii przypierdalałeś gdzie indziej.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Byłem gówniarzem biłem się za świnie, teraz bym się nie ruszył chyba że żona i to jakaś poważna sytuacja
Jedyne, czego nauczył się na wojnie, to zabijać innych, podobnych sobie, zanim oni zabiją jego, zawsze w imię chwalebnych i pustych idei, tym bardziej absurdalnych i podłych, im bliżej było pole walki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów