18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
s................u 2011-09-29, 18:41 2
Pewnie żony Dona Wasyla ;D
Zgłoś
Aley_23 2011-09-29, 18:48 68
Jebane cygany, i weź ich kurwa nie obrażaj. Sami sobie robią taką opinię...
Zgłoś
B................R 2011-09-29, 19:04 6
Raz pamiętam jeden cygan chciał mi sprzedać kradzione perfumy, a ja sprzedałem mu nokałtujący cios.
Zgłoś
kaiel 2011-09-29, 19:13 6
Zna ktoś chociaż jednego brunatnika co nie kradnie ? bo ja nie

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
A................d 2011-09-29, 19:19 1
nie wiem gdzie ale gdzies obcianaja rece za takie akcje jak tu
Zgłoś
~Beniu_Beniu 2011-09-29, 19:25 4
@kaiel
pierdole takie znajomości! Mój zegarek i portfel jeszcze Mi się nie znudziły.
Zgłoś
A................N 2011-09-29, 19:43 3
Kurwa następny koli na sadisticu.

"Raz pamiętam jeden cygan chciał mi sprzedać kradzione perfumy, a ja sprzedałem mu nokałtujący cios. "

Spoko. Działaj dalej
Zgłoś
Kriski 2011-09-29, 20:27 2
BILOKATOR napisał/a:

Raz pamiętam jeden cygan chciał mi sprzedać kradzione perfumy, a ja sprzedałem mu nokałtujący cios.

I w chwilę potem się obudziłeś ?
Zgłoś
Fakerę 2011-09-29, 21:23 2
Dlatego tych kurew cygańskich nienawidzę, do mnie do serwisu przyłażą dość często to na samym wejściu mówię że mają opuścić lokal. Najlepsze jest to że zaraz obok jest kantor w którym oni wymieniają drobne zebrane z żebrów to babka mówiła że potrafią przynieść jednego dnia od 500zł wzwyż. Kto się kurwa jeszcze łąpie na to i daje im pieniądze ??

Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Zgłoś
neoniasty 2011-09-29, 21:54 1
@up

dla nich zamiast "dzien dobry" powinno sie tak mowic
Zgłoś
lelek7 2011-09-29, 23:31 1
Cyganie do cyganii !!!
Zgłoś
bleblebetor 2011-09-30, 7:38 1
Jak mi taki jeden 12 letni mores chciał na bezczelnego zapi.....ić aparat, to tylko zrobił salto w tył. Starzy nawet nie pierdnęli i nie pomogli mu. Ludzie nawet się uśmiechali do mnie.
Zgłoś
prazon99 2011-09-30, 10:04 19
Rom bez rąk ? ...
Rom godny zaufania....
Zgłoś
Chupacabra 2011-09-30, 13:57 2
Te cygańskie pomioty są chyba stworzone tylko do tego, żeby mieć o nich złe zdanie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów