subik napisał/a:
To jak juz piszesz na 8lat to pomnóż razy dwa te 400mld. Ja pisze o samym długu publicznym a ile wyparowalo to jeszcze wiecej które nie wlicza sie w dług bo były tez wpływy przeciez. A PIS co robił? identyko co PO. Dla CPK musi byc ale takie jakie przedstawił PIS ewentualnie małe zmiany zrobić a nie kolejne gówno maleńkie - zwykły port. Co ma Rumunia do Polski oddalona o 1500km?>?? to jest blisko ja pirdole. Warto chociaz dla nas samych zeby było wiecj połączn z tego lotniska i mozna było dojechac bardzo szybko pociagiem do Łodzi a nie gównem od simensa bo chca zrobic z ograniczeniem predkości słabsze gorsze a to ż pracujesz i składasz klocki tam pajacu to chuj mnieee to obchodzi , nie chodzi o trwałośc tylko o predkość,
DO tego wprowadzenie zielonego Ładu i mamy widoczny efekt w cenach energii który powinien byc dwa lata temu ale dolali oliwy do ognia, spowodowanie inflacji przez co wsrosły stopy procentowe bo matoły mieli klapki na oczach i szli jak Europa czyli wprowadzanie Lockdownów
Teraz napisz czym sie rózni PIS od PO matole zajebany?
Zacznę od tego, że nie do ciebie debilu pisałem więc faktycznie chuj cię powinno obchodzić, jakie ja klocki składam. Jesteś debilem chociażby z tego względu, że ciężko się czyta twoje debilne wypociny. Do Rumunii debilu niedouczony nie ma 1500 km, tylko po ukończeniu VIA carpati z Rzeszowa będzie 3 godziny drogi, czyli debilu 2 razy krócej niż do szkopów. Kolejna sprawa debilu jebany, pisiory nie robią tego samego co Tuskowe lachociagi, ponieważ Tusk just niemiecko stronniczy i popierany przez pracodawców, czyli miał za zadanie utrzymywać wysokie bezrobocie, które jest im na rękę. Kaczor zadbał aby zwykły człowiek (czyli chyba ty, sądząc po tym jak piszesz) nie był śmieciem, mógł z w każdej chwili debilu jebany, zmienić pracę, bo nie powinno jej brakować, zresztą tak jak i na zachodzie.
Dług publiczny możesz sobie mnożyć i dzielić debilu jebany, ponieważ mam to gdzieś. Najważniejsze w moim państwie jest to aby budować, budować i jeszcze raz budować, ponieważ w latach 90-tych, zachód postarał się aby wykupić u nas co się da, resztę zamknąć i nie mamy nic polskiego. Wyniki tego będziemy mieć później. Dzięki Tuskowi natomiast nadal zostaniemy sługusami niemieckich świń.
[ Dodano 2024-07-06, 11:54 ]
A jednak do ciebie debilu pisałem, bo to ty wpierdoliłeś się w moją polemikę ze szczeciniakiem.
Dodam jeszcze jedno, nie obchodzi mnie ile i co komu pisiory dały. Mnie wystarczy żeby była praca, znajdę taką która będzie mi odpowiadać i sam sobie debilu zarobię. U twojego rudego chuja nie mam tej pewności.