Jbcpis napisał/a:
A Ty dalej dziadu tu płaczesz? Ale Twoje życie musi być gówno warte 😅 serio przychodzi mi tyle do głowy ale na prawdę nie chcę mi się dyskutować z wypranym łbem. Tak Cię ku*wa boli stan państwa? To zrób coś osobiście a nie wysrywasz się na sadisticu gdzie Twoje opinie zawarte w komentarzach są gówno warte i nie ważne. Nie trać energii. Wyjdź na ulicę, kandyduj. Cokolwiek frustracie ✌️
Nie musiałbym tego robić, gdyby nie taki zjeb jak ty i tobie podobni, co to swoimi głosami przerwali to, co zaczął kaczor budować. Szkopy srały że strachu tak, że nie żałowali kasy na kampanię aby wyprać mózg takim debilom jak ty i abyście poszli głosować na rudego złodziejskiego chuja. To przez ciebie skurwielu patrzę jak zamyka się i upada wszystko co polskie i widzę jak cieszą się szkopy. Mam nadzieję że nie jesteś Polakiem, bo przykro się człowiekowi robi, jak widzi że jego rodacy to debile. A to że jesteś debilem, to nie podlega żadnej wątpliwości, nie masz pojęcia jak funkcjonuje państwo i na czym polega jego gospodarka a siedzisz i piszesz bzdury że Tusk Polskę doprowadzi do dobrobytu. Na szparagach w Niemczech jeszcze się nikt nie dorobił, co najwyżej garba.
Ale nie wszystko stracone, jak sprzeda PKP Cargo i zabierze się za Orlen, to się zbierzemy i chuja powiesimy na pomniku Chopina, po drugiej stronie jego kancelarii.
[ Dodano 2024-07-13, 17:44 ]
CzerstWybut napisał/a:
Ale po co dyskutujesz z kimś kto ma zamknięty łeb na dobre przez propagande zachodnią. Gość ma w nicku jebać pis więc czego ty oczekujesz od kogos takiego 🤣 z takim typem nie porozmawiasz merytorycznie. On nawet nie będzie ci w stanie podać innego źródła informacji poza opłacanymi z zachodu mediami typu tvn, wyborcza, newsweek, onet itd.
Obserwuje, czytam i niedowierzam jak takie jednostki są bezgranicznie zakodowane na jebać pis, a bo kaczor itd. Straszne jest to że ci ludzie skupiają sie na tym co im media podsuwają a nie potrafią logicznie przemyśleć tego że np CPK to jednak dla Polski jest a nie kurwa dla jakiejś partii. Podobnie jest z LOTem, orlenem, elektrownia itd. Przecież żeby nie widzieć że obecny rząd realizuje inreresy niemieckie to trzeba naprawde być mocno niedorozwiniętym. Ale w całej propagandzie kaczor im pomógł, mówiąc ludziom że rudy gra dla niemieckiej gospodarki, bo ci durnie muszą wszystko brać na odwrót i przez to takie "jebaćpisy" nawet nie przyjmują do wiadomości że te zjeby ogrywaja gospodarke Polska na rzecz Niemców.
Rok temu mówiłem ludziom, doceńcie polskie bloto bo dostaniecie niemiecka lawine gówna.
Teraz obserwuje i się uśmiecham do tych głupków jak tylko cos marudzą. Już chuj z tymi bzdurnymi obietnicami w które juz przy kampanii wyborczej nie wierzyłem ale nie spodziewałem się że tak szybko będą musieli odpłacać się politycznie szkopom.
Najgorsze jest to że za wcześniejszych rządów , rudy chuj wszystko pomału i małymi kroczkami sprzedawał. Dlatego nie zdążył opierdolić Orlenu, Lotu i lasów państwowych. A teraz wyjebał z kopyta. Po pół roku zwolnienia w PKP Cargo, Orlen leci na łeb na szyję i nie wiem co jeszcze kombinuje. Będzie to wszystko chciał ojebacć w 4 lata skurwiel, tylko jakiś zorganizowany ruch może to zatrzymać. Może jakiś wielki protest pod sejmem by zorganizować?