co ty pierdolisz . jebac lgbq i wszystkich spedalonych pojebow. a jak ci kosciol nie pasuje to bedziesz mial jihad. szczam na was wszystkich.
O, kolejny prawaczek, którego postraszyli "islamem" i już kwiczy przerażony
Zajebiście się bawią, a Was dupa boli, że nie ma Wam kto włożyć, a wstydzicie się poprosić
Odkąd się zajebiście bawili w Białymstoku to ja chociaż raz w miesiącu oglądam te filmiki , to jest tak piękne jak kibice Jagiellonii z wami się bawią
Macie większy ból dupy o tą łódkę niż te pedały w trakcie zabawy z murzynem
Nie od dziś wiadomo, że stosunki homoseksualne największy ból dupy wywołują u prawactwa
Nie znam nikogo z tej partii, kto nie miałby jakichś dewiacji. Poważnie.
Nie od dziś wiadomo, że stosunki homoseksualne największy ból dupy wywołują u prawactwa
Taaa, a heterosesualne u lewactwa :p
co to za pedalstwo się tu wkradło ha tfu
to takie trudne założyć kilka kont?
masz rację oni są obrzydliwi. tfe
jebal cie pies lewaczku. predzej bym przeszedl na islam niz w jakikolwiek sposob utozsamial sie z ta wasza skruwiala ideologia. sram na wszystkich teczowych pedalow, nie ma tolerancji dla was z mojej strony, skonczylo sie.
jebana zaraza, ha tfu
orientacja seksualna?- raczej
zaburzenia psychiczne
no tak ty na pewno masz medyczne wykształcenie lepsze niż eksperci z WHO którzy homoseksualizm sklasyfikowali jako orientacje
jebal cie pies lewaczku. predzej bym przeszedl na islam niz w jakikolwiek sposob utozsamial sie z ta wasza skruwiala ideologia. sram na wszystkich teczowych pedalow, nie ma tolerancji dla was kurwy z mojej strony.
na szcczęście patusów jak ty jest coraz mniej w cywilizowanych miejscach i takich buraków to tylko w małych miasteczkach bez pzyszłości uświadczysz.
PS: nie nie. Jestem cis mega hetero ale wk..wiają mnie takie małomiasteczkowe wsioki co to zaglądają do łóżek wszytkim dookoła .
Lepszy nasz kościół katolicki i Rydzyk niż te ścierwo tęczowe które będzie ci dzieci wychowywać
Wiesz co, ja tam wolę, aby tęczowi wychowywali mi pedalsko dzieci, niż, żeby koloratkowi ruchali mi dzieci w dupę - jakoś mniej pedalskie mi się to wydaje
natomiast rozwiązanie leży pewnie gdzieś pomiędzy tymi skrajnościami...
Lepszy nasz kościół katolicki i Rydzyk niż te ścierwo tęczowe które będzie ci dzieci wychowywać
Masz na myśli np. tego reprezentanta WASZEGO kościoła katolickiego?
Nikt nie będzie twoich dzieci „wychowywać” do 2030 (Agenda) ma wyginać 95% populacji… wiesz szczepionki i te jedzenie którym na trują robi swoje
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów