jakie to jest pokurwione gowno. kto wymyslil to jebanstwo? wybaczcie mi ze tak sie unosze ale juz kurwa niemoge patrzec jak sie panosza te kurwy zboczone dewianty ha tfu,
Masz rację. Ja też nie rozumiem kościoła katolickiego w Polsce.
Lepszy nasz kościół katolicki i Rydzyk niż te ścierwo tęczowe które będzie ci dzieci wychowywać
Wyłącz sadistica, bo się zamęczysz, albo... idź na wiejski rynek, wszak tam - wg pisowczyków - miały być tęczowe marsze
"Nasz", poważnie to napisałeś?
Wyłącz sadistica, bo się zamęczysz, albo... idź na wiejski rynek, wszak tam - wg pisowczyków - miały być tęczowe marsze
A ty myślisz że jesteś bardziej Polakiem ode mnie ? Z tego powodu że wspierasz ukr a ja nie ? Jeśli naprawdę jesteś z Przemyśla to z Polakiem masz mniej wspólnego niż ja ale za to bliżej ci do ukrainu
"Nasz", poważnie to napisałeś?
twój nie, bo ty piszesz za kasę
zaburzenia psychiczne
jakie to jest pokurwione gowno. kto wymyslil to jebanstwo? wybaczcie mi ze tak sie unosze ale juz kurwa niemoge patrzec jak sie panosza te kurwy zboczone dewianty ha tfu,
ludzie lgbt są normalni i nie różnią się dewiacjami seksualnymi od reszty społeczeństwa
Lepszy nasz kościół katolicki i Rydzyk niż te ścierwo tęczowe które będzie ci dzieci wychowywać
Kościół niszczy racjonalne niszczy racjonalne myślenie straszy dzieci wiecznymi mękami w piekle i blokuje rozwój nauki a ludzie lgbt po prostu sobie żyją jak reszta xD
Dzieci wychowane przez osoby homoseksualne rozwijają się tak samo prawidłowo jak te przez pary hetero
wszelkie ślady wskazują na izraelskie pochodzenie tej ideologii, tam był pierwszy marsz tej zarazy, tęczowi bronią mniejszości w każdym kraju ale jakoś o Palestyńczykach zapomnieli, walczą głównie z chrześcijaństwem który według nich jest zapyziały ale już judaizm jest spoko
jakie ślady?
orientacja seksualna?- raczej
zaburzenia psychiczne
psycholodzy są zgodni w tym że homoseksualizm to orientacja seksualna a osoby twierdzące inaczej przeczą konsensusowi naukowemu i potrzebują w chuj silnych dowodów na swoją tezę
więc jak możesz to udowodnić?
co ty pierdolisz . jebac lgbq i wszystkich spedalonych pojebow. a jak ci kosciol nie pasuje to bedziesz mial jihad. szczam na was wszystkich.
Już nawet amerykanie ze słonecznej i najbardziej tolerancyjnej kaliforni buntują się przeciwko ideologii lgbtqwertyeurortvagd