📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
nie chce być wredny ale to jest po prostu kopiowanie z jednego portalu na 2 kilka dni temu ten filmik był na Joem... (nie wiem czy mogę tu podawać pełną nazwe
WIĘC
WIĘC
na www.milanos.pl też można to znaleźć, ale inni ci powiedzą, że "nie mają czasu włazić na wszystkie portale na raz"... więc zacytuję " "
@777
Nie mam czasu włazić na wszystkie portale na raz.
@topic
Smutne w chuj ze teraz wiekszość gier to gry casualowe - właśnie do tego zmierzamy...
Nie mam czasu włazić na wszystkie portale na raz.
@topic
Smutne w chuj ze teraz wiekszość gier to gry casualowe - właśnie do tego zmierzamy...
Przynajmniej zobaczyłem jak się contra kończy
Pamiętam te dni spędzone na pocinaniu w tą gierkę i tej ekscytacji po zdobytym poziomie
Pamiętam te dni spędzone na pocinaniu w tą gierkę i tej ekscytacji po zdobytym poziomie
Co do ostatniego pojedynku nie byłbym taki pewien czy to super easy mode
Co się z Wami dzieje? Ej mamy lipiec a nie Wszystkich Świętych, żeby rozważać na Sadolu nieśmiertelność gier zręcznościowych.
Koniec mnie zabił.
@ up, up, up, up, up itd. itp.
Po 1. kurwa: skoro wam się nie podoba, nie stawiajcie piw.
Po 2. kurwa: nie z milanosa, tylko z YT (nie wchodzę na milanosa)
po 3. kurwa: przecież to jeden chuj skąd. Przez wasze zażenowanie mam rozumieć, że WSZYSTKO co Wy wrzucanie na sadola to filmy waszego autorstwa? Szacuję, że jakieś 95% materiału na tym portalu pochodzi z innych stronek.
DaKuz, Niestety, Contra się tak nie kończy. Twórcy dali dupy. Chociaż może poszli na łatwiznę - trudno byłoby zrobić animację gadającego serca kosmity, przyrośniętego glonami do ścian jaskini.
Brudaksyn a Ty to masz rozdwojenie jaźni chyba.
Jak kurwa można postawić piwo 2 osobom, które twierdzą, że chujowo jest wstawiać filmik z innego portalu, a później stawiać je osobie, która twierdzi zupełnie inaczej?
Zastanów się co robisz. Piwa są na tym portalu jedyną oceną, jaką zbierają użytkownicy. Jak się okazuje - nie tylko uploaderzy.
Twoje są gówno warte, bo tak samo doceniasz zdanie 2 osób - mimo, że jest zupełnie inne.
Po 1. kurwa: skoro wam się nie podoba, nie stawiajcie piw.
Po 2. kurwa: nie z milanosa, tylko z YT (nie wchodzę na milanosa)
po 3. kurwa: przecież to jeden chuj skąd. Przez wasze zażenowanie mam rozumieć, że WSZYSTKO co Wy wrzucanie na sadola to filmy waszego autorstwa? Szacuję, że jakieś 95% materiału na tym portalu pochodzi z innych stronek.
DaKuz, Niestety, Contra się tak nie kończy. Twórcy dali dupy. Chociaż może poszli na łatwiznę - trudno byłoby zrobić animację gadającego serca kosmity, przyrośniętego glonami do ścian jaskini.
Brudaksyn a Ty to masz rozdwojenie jaźni chyba.
Jak kurwa można postawić piwo 2 osobom, które twierdzą, że chujowo jest wstawiać filmik z innego portalu, a później stawiać je osobie, która twierdzi zupełnie inaczej?
Zastanów się co robisz. Piwa są na tym portalu jedyną oceną, jaką zbierają użytkownicy. Jak się okazuje - nie tylko uploaderzy.
Twoje są gówno warte, bo tak samo doceniasz zdanie 2 osób - mimo, że jest zupełnie inne.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów