📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja dostalem Dildo
jak gral w te gry i komentowal to jeszcze bylo posluchac i posmiac sie, a te vlogi sa nudne
Jaki to język ?
No ja zawsze dostaje fikuśne, poryte albo zboczone itp prezenty więc na hardzie bym musiał chyba wrzucać. Ale pokaże coś co można na ogólnym wrzucić i co mi dziś system rozjebało. Nigdy nie spałem w piżamach! to mi kobietka do paru prezencików innego typu sprezentowała o to taką piżamkę . Gruba cieplutka mięciutka itp. Myślałem że jebne ze śmiechu z Józefem w szopkę To znaczy mieć poczucie humoru Mam kobietę sadola
Ja dostałem nad godziny w robocie nie płatne , laska mnie zostawiła a naj gorsze jest to ze mogę zostać tatą po pierwszej zdradzie. Wesołych Świąt
A ja? Dostałem zgagi po pierogach. I pół litra rudej. I jak co roku wieczór z przyjaciółmi.
Drodzy sadole, mówcie co chcecie, ale w świętach najważniejsza jest atmosfera.
Tak, wiem, wiem, rodzina bla bla. Kij z tym, ja co roku, od 8 lat spotykam się z tymi samymi ludźmi równo o 00:00, żeby powspominać, wypić kilka baniaczków na mrozie i poopowiadać sobie nawzajem co u nas słychać.
Mówcie co chcecie: to jest magia świąt. Nie zdechła ryba, czy gotowane ciasto napchane serem, a rzeczy o których chce się pamiętać i osoby, z którymi się wychowywano.
A hejtujcie jak chcecie. Spokojnych i równie ciepłych świąt Wam życzę panowie, panie (te z kutasami też)!
Drodzy sadole, mówcie co chcecie, ale w świętach najważniejsza jest atmosfera.
Tak, wiem, wiem, rodzina bla bla. Kij z tym, ja co roku, od 8 lat spotykam się z tymi samymi ludźmi równo o 00:00, żeby powspominać, wypić kilka baniaczków na mrozie i poopowiadać sobie nawzajem co u nas słychać.
Mówcie co chcecie: to jest magia świąt. Nie zdechła ryba, czy gotowane ciasto napchane serem, a rzeczy o których chce się pamiętać i osoby, z którymi się wychowywano.
A hejtujcie jak chcecie. Spokojnych i równie ciepłych świąt Wam życzę panowie, panie (te z kutasami też)!
achmed Jebać to! Zrób jak ja.
Wyłączyłem telefony i cieszę się chwilową wolnością.
Marynuję się w alkoholu i kipach.
Wyłączyłem telefony i cieszę się chwilową wolnością.
Marynuję się w alkoholu i kipach.
Ja jedyne co dostałem rewolucji październikowej na kiblu po tym całym żarciu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów