📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Drugi policzek te sprawy
Ja pierdole, co to za gówno? Czy te wszystkie debile mają oczy w pionie, że kręcą filmy w pionie? Ja pierdole. Tik-Tok z miejsca oznacza, że ma się do czynienia z debilem lub z cwaniakiem dojącym debili z ich kasy.
A to co tu wklejono to zwyczajna chujnia z jakiegoś cwelowego Joe czy kurwa innej Frondy - portali dla ekstremistów politycznych traktujących czarny humor jak dziwkę portową.
A to co tu wklejono to zwyczajna chujnia z jakiegoś cwelowego Joe czy kurwa innej Frondy - portali dla ekstremistów politycznych traktujących czarny humor jak dziwkę portową.
Filmik powinien mieć tytuł "Indoktrynacja w wykonaniu kościoła katolickiego-skutki"
Dam piwo,bo dawno mnie tak nic nie wkurwiło, nie licząc mojej starej
Przestali wydawać "Pani domu" czy jaki chuj, że to tu jest?
Takie młode, a już porządnie przeszkolone/przerobione przez mamuśkę, bez znaczenia czy prawda czy kłamstwo to mamuśka ma racje i dzieci zdanie mamusi muszą podzielać, pięknie, pieknie.
Sie spytala zdrowych dzieci.
Niech sprobuje nagrac podobny film za ~6 lat, pytajac się jednych z tych dzieci ktore sie urodza z nieuleczalną dysfukncją a prawdopodobnie jedyną odpowiedz jaką od nich uzysk to bedzie slinotok.
Niech sprobuje nagrac podobny film za ~6 lat, pytajac się jednych z tych dzieci ktore sie urodza z nieuleczalną dysfukncją a prawdopodobnie jedyną odpowiedz jaką od nich uzysk to bedzie slinotok.
Mam nadzieję że jak cała trójka wróci do domu to tata patriota wpierdoli im wszystkim na raz. Dzieciom że słuchają pojebanej starej psychokatoliczki, a starej że robi im wode z mózgu. A jak nie to wyjebać do kosza
Chuj mnie interesuje co myslicie ( pisze na wszelki wypadek ), ale wlasnie o to chodzi , zabijac dzieci! Przeciez kurwa w polsce antykoncepcja nie jest zabroniona. Wystarczy stosowac i nie bedzie problemu aborcji.
tak wie wiem, ze z gwaltu, chore czy ze zagraza matce itp . to nadal jest dozwolone, nie sluchajcie lewakow!!
1, 2, 3 szambo wybije za chwile!!
tak wie wiem, ze z gwaltu, chore czy ze zagraza matce itp . to nadal jest dozwolone, nie sluchajcie lewakow!!
1, 2, 3 szambo wybije za chwile!!
lokal.szczecin napisał/a:
Chuj mnie interesuje co myslicie ( pisze na wszelki wypadek ), ale wlasnie o to chodzi , zabijac dzieci! Przeciez kurwa w polsce antykoncepcja nie jest zabroniona. Wystarczy stosowac i nie bedzie problemu aborcji.
Jesteś debilem
Już tłumaczę dlaczego, protesty dotyczą aborcji płodu z wadą rozwojową, niezdolnego do życia, to nie ma nic wspólnego z antykoncepcją. Ludzie których to dotyka w 99% przypadków chcą mieć dzieci. Nie chcą tylko ryzykować własnym życiem i nosić w sobie martwy płód przez 6 miesięcy.
Ktoś z tiktoka zabłądził i trafił na sadola.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Nie dzieci, tylko małe skurwysyny...
pazuzu napisał/a:
Filmik powinien mieć tytuł "Indoktrynacja w wykonaniu kościoła katolickiego-skutki"
tidies napisał/a:
Takie młode, a już porządnie przeszkolone/przerobione przez mamuśkę, bez znaczenia czy prawda czy kłamstwo to mamuśka ma racje i dzieci zdanie mamusi muszą podzielać, pięknie, pieknie.
lowan0000 napisał/a:
Mam nadzieję że jak cała trójka wróci do domu to tata patriota wpierdoli im wszystkim na raz. Dzieciom że słuchają pojebanej starej psychokatoliczki, a starej że robi im wode z mózgu. A jak nie to wyjebać do kosza
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów