18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Co można znaleźć na spacerze z psem w centrum dużego miasta?
m................a • 2013-04-07, 14:55
Byłam ja sobie na spacerze z moim psem, który ogólnie wywęszy zawsze jakąś nieciekawą padlinę lub inne podobne zapachy.

Tym razem postanowiłam przejść się wzdłuż torów, niedaleko Dworca Nadodrze we Wrocławiu. Jest to centrum miasta, jakby nie było, więc takiej meliniarni się nie spodziewałam, ale cóż, gdzieś żule swój żywot muszą prowadzić. Ogólnie ilość śmieci, gówien (ludzkich oczywiście), palenisk, butów, resztek jedzenia i ciuchów jest tam przeogromna, żule znoszą to wszystko i tworzą normalnie pseudo domostwo.

Oto co się wydarzyło.
Mój pies (zdjęcie wrzuciłam, bo wygląda na niewiniątko, hehe), zaciekawiony rozmaitością zapachów na tym śmietniku, bo inaczej tego nie mogę nazwać, wywęszył zdechłe zwierzę, najprawdopodobniej był to jakiś pies, już w baaardzo zaawansowanym stanie rozkładu.

Głuptasek postanowił zjeść padlinkę (niestety nie zauważyłam, że to robi, więc nie zdążyłam zareagować odpowiednio szybko), a w domu (co było oczywiste) nie podołał jego żołądek i zwrócił swoją bajecznie pachnącą i kolorową zawartość.

Jedynym plusem jest to, że w drodze powrotnej znalazłam 2 czaszki, też najprawdopodobniej psie, już bez żadnej padliny wokół (na szczęście). Zabrałam znaleziska do domu, wyczyściłam i porobiłam fotki.

Oto Odys, mój pies

Palenisko bezdomnych

Śmietnik

WC - to gówienko było ogromne i śmierdziało niemiłosiernie

Robaczki na futerku

Żeberka i padlinka, którą jadł Odys

Zawartość psiego żołądka na jego legowisku (wszystko do prania i to podwójnego)

I tu mamy zdjęcia już lekko oczyszczonych czaszek, które znalazłam. Sztuk dwie.

Jak za mocne, to wrzucić na harda, ale jak dla mnie to po prostu ciekawa sprawa, którą chciałam się podzielić.

Materiał własny, więc na pewno nie było.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Towdi 2013-04-07, 14:57 159
A mogłabyś pokazać jak się onanizujesz z którąś z tych czaszek?
Zgłoś
Jesusek_Chytrusek 2013-04-07, 15:00 8
Te zdjecia gowna i wymiotw moglas sobie darowac...
Zgłoś
m................a 2013-04-07, 15:02 33
Pisałam, jak za mocne, to na harda:) Już nie bądź taki delikatny.
Zgłoś
Mysz_Kamiki 2013-04-07, 15:04 14
no syf jak chuj ale masz piwko za to, że sabaka się fajnie zrzygał
Zgłoś
achujciwcycki 2013-04-07, 15:21 22

źle nieroby nie jedzą
Zgłoś
Soviek 2013-04-07, 15:29 26
I to jest materiał godny sadistica!
Zgłoś
lukaszdzi 2013-04-07, 15:35 1
Się dziwie że jeszcze pies sobie w takim syfie krzywdy nie zrobił np na pobitej butelce.
Zgłoś
NieWiemZeWiem 2013-04-07, 15:36 4
jestem detektywem! zule zjadaja psy!
Zgłoś
Palozz 2013-04-07, 15:37 4
Kurwa po pobycie w takim miejscu wypadałoby sie domestosem umyć... Ale materiał ciekawy
Zgłoś
kacza75 2013-04-07, 15:51
Omniom mniom mniom mniom
Zgłoś
m................a 2013-04-07, 16:05 4
@lukaszdzi - jeśli chodzi o psa - jemu poza wymiotami nic się nie stało, ale jasne jest, że go tam już więcej nie zabiorę, bo nie chcę ryzykować. Poza tym jak robiłam zdjęcia, to go już nawet za smyczy nie spuszczałam.

@Palozz - i żebyś wiedział - czaszki umyte domestosem, a ręce cifem na wszelki wypadek, ciuchy od razu do prania, a pies do kąpieli. Wszystko odkażone

@NieWiemZeWiem - moje podejrzenia są takie same, nie zdziwiłabym się, jakby zjadali psy, pełno się tam błąka bezdomnych...
Zgłoś
tomek1491 2013-04-07, 16:19
Pięknie sie wyrzygał!
Piwo!
Zgłoś
MichaU 2013-04-07, 16:22 35
Za ciekawe i owocne poszukiwania, tym bardziej we Wrocławiu, zasłużone wielkie zimne piwo!

P.S. Ja we Wrocku znajduję tylko takie rzeczy:
Zgłoś
k................z 2013-04-07, 16:23 7
Na rzygi się cieszysz, czaszki po śmietnikach zbierasz... Kurwa, jaki ty musisz mieć syf w domu!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem