Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na początku zaznaczył, że nie lubi Niemców i stara się w ich towarzystwie nie przebywać. Ale, pewnego razu w jakiejś restauracji zaczepiło go kilku Niemców i pytają:
- Skąd pan jest?
- Z Polski - odpowiedział.
- A dokładniej? - zapytali.
- Z Auschwitz. - odpowiedział.
Pięknie im zasugerował, żeby dali mu spokój
Poza tym chuj z nim, moherowy debil.
Nie żebym nie lubił pana Cejrowskiego ale...
5:10, "gubiOM" no cóż za hipokryzja (choć być może po prostu nieuwaga i przyzwyczajenie ). Od razu uprzedzę, wykład o zakończeniach OM i Ą zaczyna się chwilę później.
FAIL!
proszę, powiedz, że żartujesz
Mówi się włanczać, a pisze włączać
Poza tym chuj z nim, moherowy debil.
Popierdoliło Ci się?
proszę, powiedz, że żartujesz
o co Ci chodzi? mi też się to rzuciło w uszy. i jakoś nie jestem przekonana, że miało to być ironiczne, bo jeszcze nie zaczął o tym wtedy mówić.
w tym temacie, to ma akurat rację, bo rzygać się chce, jak się słyszy osoby publiczne, które nie umieją się poprawnie wypowiedzieć. ale i tak jak widzę cejrowskiego, to mi się nóż w kieszeni otwiera.
o co Ci chodzi? mi też się to rzuciło w uszy. i jakoś nie jestem przekonana, że miało to być ironiczne, bo jeszcze nie zaczął o tym wtedy mówić.
Chyba jednak nie .
Popierdoliło Ci się?
Jak to Twój idol to gratuluje, jesteś gorzej pojebany.
w tym temacie, to ma akurat rację, bo rzygać się chce, jak się słyszy osoby publiczne, które nie umieją się poprawnie wypowiedzieć. ale i tak jak widzę cejrowskiego, to mi się nóż w kieszeni otwiera.
Scarlet, nie jesteś przekonana, że nie miało to być ironiczne? Błagam Cię... Gość mówi 5 minut jak rasowy krasomówca o pięknie jęz. polskiego błędach językowych popełnianych przez najwyższych w państwie i nagle, dobitnie, mówi prosto do kamery "GUBIOM", z akcentem na "OM"? Rozumiesz już, o co mi chodzi?
Scarlet, nie jesteś przekonana, że nie miało to być ironiczne? Błagam Cię... Gość mówi 5 minut jak rasowy krasomówca o pięknie jęz. polskiego błędach językowych popełnianych przez najwyższych w państwie i nagle, dobitnie, mówi prosto do kamery "GUBIOM", z akcentem na "OM"? Rozumiesz już, o co mi chodzi?
wiesz, gdyby to był miodek, to nie miałabym tych wątpliwości, ale w przypadku kogoś o tak zidiociałych poglądach i niskim poziomie kultury, to jednak nie byłabym taka pewna
Nie uważam, że Cejrowski ma zidiociałe poglądy (podaj przykład poglądu, który wg Ciebie jest idiotyczny), a nawet gdyby, to on - w przeciwieństwie do większości społeczeństwa - MA poglądy, żyje po swojemu i myśli po swojemu, nie przyjmując wszystkiego, co mówią w mediach jako prawdę absolutną. I uwierz, gdyby było więcej takich ludzi, jak Cejrowski czy Korwin-Mikke, Polska na pewno nie byłaby bardziej "zidiociała".
no, ale jak sam wspomniałeś -- votum separatum, a dyskusja na jego temat już się toczyła na tym forum w kilku miejscach i nie ma sensu zaczynać kolejnej
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów