Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Buliusz, już sam fakt, że jest ekstremalnym katolem, którego nawet inni katole się wstydzą mówi samo za siebie obejrzałam kilka programów z tym człowiekiem i naprawdę, jak dla mnie, to bardziej on pasuje do tych swoich buszów i ludów pierwotnych.
no, ale jak sam wspomniałeś -- votum separatum, a dyskusja na jego temat już się toczyła na tym forum w kilku miejscach i nie ma sensu zaczynać kolejnej
Szkoda, lubię dyskutować i myślałem, że wyjaśnisz mi, kto to jest ekstremalny katolik .
Szkoda, lubię dyskutować i myślałem, że wyjaśnisz mi, kto to jest ekstremalny katolik .
tu masz małą podpowiedź:
sadistic.pl/holownia-vs-cejrowski-vt33650.htm?highlight=cejrowski
a przy okazji dłuższą dyskusję pod spodem.
Jesli wierzyc ploktom to forma "tu pisze" zostala ostatecznie uznana za poprawna. Jednak nie jestem pewien. Osobiscie za nim nie przepadam, ale racje ma co do poziomu nauki jezyka :p
No tak... "Tu pisze" jeśli się odnosi do pisemnej wypowiedzi, to można się odnieść do tego co pisze na kartce więc ta forma jest poprawna.
No tak... "Tu pisze" jeśli się odnosi do pisemnej wypowiedzi, to można się odnieść do tego co pisze na kartce więc ta forma jest poprawna.
W pewnym sensie kazde pismo jest wypowiedzia autora wiec ciezko sie o to spierac ;p
Mówi się włanczać, a pisze włączać
Poza tym chuj z nim, moherowy debil.
widać ze kurwa z wiochy jestes
Po huj takie pojebane zasady jakiś debil wymyślił ze normalni ludzie kurwa nie wiedza po kilkunastu latach naaiki. ZLIKWIDOWAC TO KURWA MAC , po huj ludziom dupy zawaracać, chyba tylko po to żeby MIODEK miał prace
Odpowiedź na twoje pytania. Chuj pisze się przez ch.
Jak to Twój idol to gratuluje, jesteś gorzej pojebany.
Hahaha, co ma jedno do drugiego? Pisać i mówić nie umiesz bez względu na to czy Cejrowski to mój idol czy nie
różnica między 'pisze' i 'jest napisane' jest mniej wiecej taka jak miedzy 'sra' i 'jest nasrane'
Świetne porównanie- Proszę, oto piwo dla Ciebie mój dobry człowieku.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów