📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dla mnie typowe skurwysyństwo.
Jest ich 3. Mają broń. Mogli zwyczajnie go obezwładnić/zastraszyć a nie od razu zabijać.
No chyba, że to była egzekucja mająca udawać napad.
Jest ich 3. Mają broń. Mogli zwyczajnie go obezwładnić/zastraszyć a nie od razu zabijać.
No chyba, że to była egzekucja mająca udawać napad.
Nosz kurwa mać! Jak można być tak popierdolonym, żeby podczas napadu cherlawego dziadka zajebać na dzień dobry w taki sposób?!
Podludzie... Nie potrafię wyrazić słowami co czuję, patrząc na to człekopodobne ścierwo...
Dobrze widzę że ci "profesjonaliści" zostawili w chuj odcisków ponieważ nie mają rękawiczek?
Hej, hej, nie bądźcie rasistami. Oni są na równi w rozwoju z nami.
Złodzieja jestem jakoś w stanie zrozumieć ale takiego bestialstwa nigdy nie pojmę. Wystarczyło, że mu powiedział "ło kurwa panie co to jest za panem takie pojebane". Facet się obraca a on go jeb obuchem w potylicę. Gości idzie spać a oni biorą co chcą.
Za takie barbarzyństwo sprawiedliwe jest tylko krzesło elektryczne z suchą gąbką na łbie jak w zielonej mili.
Za takie barbarzyństwo sprawiedliwe jest tylko krzesło elektryczne z suchą gąbką na łbie jak w zielonej mili.
W mieście El Alamein w gubernatorstwie Matrouh, w Egipcie, złodzieje zabili jubilera, a następnie ukradli biżuterię wynosząc ją w walizce.
Złodzieje zostali złapani, ponieważ zostawili odciski palców i nie zwracali uwagi na kamery CCTV w sklepie.
Złodzieje zostali złapani, ponieważ zostawili odciski palców i nie zwracali uwagi na kamery CCTV w sklepie.
Nie dość, że idioci, bo zabili typa mogąc to zrobić na czysto, to jeszcze do tego mieli w dupie kamery i odciski. Profeska pełną parą!
Po co grozić, skoro można dziabnąć kosą w szyję i dostać 5x większy wyrok
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów