Najlepszy przyjaciel załatwił gryzonia
Najlepszy przyjaciel załatwił gryzonia
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Słowem: Jebać psiarzy i kociarzy, jebane mendy społeczne którym jebie w domu sierściuchem albo których pchlarze wyją nocami, szczekają nad ranem i wieczorem i srają wszędzie w koło a mało kto po nich sprząta! Ołów właścicielom i pchlarzom i cześć!
Człowiek moze wyjść z wiochy ale wiocha z człowieka niekoniecznie. Dlatego mieszkaja z smierdzacymi psami i bałaganiarskimi kotami
Przecież sam śmierdzisz potem i zarabiasz miesięcznie około 500€, menelu
Ja pierdole jak w chlewie. I nie chodzi o bałagan, jak mozna zwierzeta trzymać w domu. Ludzie w XIX wieku i na poczatku XX wieku mieszkali ze świniami i krowami przez sciane i widac tak im zostało. Fakt nie moga trzymac swini w domu to trzymaja psy albo koty.
Człowiek moze wyjść z wiochy ale wiocha z człowieka niekoniecznie. Dlatego mieszkaja z smierdzacymi psami i bałaganiarskimi kotami szczajacymi i srajacymi po kątach. Nawet jak się załatwia do kuwety, to jak mozna pozwolić by zwierze srało w domu i gówno lezało odłogiem. Wiejskie obyczaje maja sie dobrze.
A wszystkim tak napierdalajacych się z wieśniaków to mało który trzyma w domu psa lub kota, i mowa tu o wpuszczaniu do domu. A miejskie pojeby potrafia spac razem z pchlarzem.
Kiedyś jak byłem młodszy, to spałem z moim kotem. Bałem się w tedy horrorów. :v
I tak, mialem pol zycia zwierze w domu, predzej bym babke wyjebał niż kazał spać jamnikowi w budzie, zwierzeta są kuźwa mniej brudne niż Wy xD A co do filmiku, burdel i tak jest, wygląda jak melina i dziwi mnie ze mimo to, ze ma ja monitorowaną...
Wielcy obroncy zwięrząt, gdy ktos je męczy, a kota by trzymali na łańcuchu w ogrodzie, za to mieso z odkrojonymi nowotworami na gastro sprzedawane od klauna, ktory nawet rąk nie myje to mniam...
I nie, nie jestem weganem.
Przecież sam śmierdzisz potem i zarabiasz miesięcznie około 500€, menelu
Za tyle to ci nawet łapą w gaciach nie pogmeram pedale.
Kiedyś jak byłem młodszy, to spałem z moim kotem. Bałem się w tedy horrorów. :v
Post ID: 5410276
PIWO
Obejrzyj "Oko kota" wtedy docenisz te cholerne pchlarze Film z 1985 roku. .
Ja pierdole jak w chlewie. I nie chodzi o bałagan, jak mozna zwierzeta trzymać w domu. Ludzie w XIX wieku i na poczatku XX wieku mieszkali ze świniami i krowami przez sciane i widac tak im zostało. Fakt nie moga trzymac swini w domu to trzymaja psy albo koty.
Człowiek moze wyjść z wiochy ale wiocha z człowieka niekoniecznie. Dlatego mieszkaja z smierdzacymi psami i bałaganiarskimi kotami szczajacymi i srajacymi po kątach. Nawet jak się załatwia do kuwety, to jak mozna pozwolić by zwierze srało w domu i gówno lezało odłogiem. Wiejskie obyczaje maja sie dobrze.
A wszystkim tak napierdalajacych się z wieśniaków to mało który trzyma w domu psa lub kota, i mowa tu o wpuszczaniu do domu. A miejskie pojeby potrafia spac razem z pchlarzem.
Bankowo wyjebałeś właśnie ostatnią krowę z obory... czytaj salonu na świeże powietrze i strugasz króla. Za chwilę wybudujesz kibel i powiesz. że tylko idioci leją w polu? A gacie już zacząłeś zmieniać czy dalej z dziada pradziada?
Tak tak wieśniaki, od was gorzej napierdala niż od psów i świń razem wziętych, więc to nie jest tak że wy już nie chcecie trzymać zwierząt w domu tylko zwierzęta nie są takie tępe żeby dać się zapinać pod ogon śmierdzącym wieśkom , kąpiącym się raz na tydzień .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów