Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chlop nie ogarnol bani
Ortografia godna przeciętnego wyborcy obecnego prezydenta.
Do sieci trafił filmik, który ukazuje zachowanie mężczyzny po dopalaczach. Tak twierdzi autor nagrania.
Filmik został opublikowany na You Tube 9 maja. Do tej chwili miał niewiele ponad 100 wyświetleń. Autor twierdzi, że dziwnie zachowujący się mężczyzna jest pod wpływem dopalaczy. – Gościu się najarał dopalaczy ze sklepu w Pabianicach, a potem spał w krzakach przytulony do komputera, zjadł kawałek swojego buta i wypił do tego butelkę oleju do silnika – pisze autor.
To nie pierwszy przypadek skrajnych zachowań spowodowanych zażywaniem tych niebezpiecznych środków. W marcu łodzianin wtargnął na teren stolarni przy ulicy Orlej i zdemolował ubikację. Twierdził, że gonią go króliki-mutanty
źródło: epainfo.pl/skutki-dopalaczy/
kurwa, nie macie dosyć tej jebanej polityki? musicie też tutaj o tym pierdolić?
Owszem, mamy, jednak to, kto nami rządzi jest na tyle ważne, żeby się nadal wysilać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów