18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:52
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:42
Co wkurwia Sadystów?
m................t • 2009-07-17, 22:09
no dobra panowie i panie... bylo o tym czego sluchamy, czytamy, ogladamy. teraz porozmaiwajmy o tym na co sie wkurwiamy. im więcej jadu tym lepiej.

mnie wkurwiaja na ten przyklad... glupki! jezeli widze idiote, ktory cale dnie siedzi i przepierdala pieniadze rodzicow na wodke, dragi i kurwy rownoczesnie niczym innym sie nie interesujac to krew mnie zalewa. to moje subiektywne zdanie, bo do wszystkiego co mam musialem sam dochodzic.
jeszcze jedna wkurwiajaca sprawa sa ludzie "srajacy wyzej jak dupe maja". chodzi mi o typkow co "sa najlepsi, najmadrzejsi, najdoskonalsi" i wszystkim innym kaza wypierdalac.

poza tym nie lubie jeszcze telewizji, wladcow sruch, led zeppelin, guns'n'roses i the doors
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Moby_Dick 2013-12-17, 17:11
@up, dokładnie, a ta wkurwia szczególnie.http://www.sadistic.pl/swieta-czas-rozpoczac-vt249081.htm#2713132
Dobrze, że już w czerwcu kurwa nie zaczynają grać świątecznych piosenek. Fakt faktem do świąt wszyscy już tymi piosenkami rzygają i w Święta żadnego uroku te piosenki nie mają. I wkurwia mnie to, że jak to pisze, to w radiu leci właśnie świąteczna piosenka!
Zgłoś
s................s 2013-12-17, 20:29 2
W robocie bezlitosne RMF najczęściej katuje mnie tym:

Dla mnie jest to równie makabryczne, co harsh noise na kacu. Zwłaszcza że kurewnie w nieświątecznym nastroju jestem.
Zgłoś
~Vuko 2013-12-17, 22:14
sanctusdiavolos napisał/a:

Definitywnie wkurwiają mnie świąteczne piosenki w radiu. Zwłaszcza jak lecą 2-3 razy dziennie. Świętaaa, świętaaa dzyń dzyń dzyń, dryń dryń, ding dong wesołych swiąt... noż kurwa.

Najgorsze jest Last Christmas. Każda nuta tego gówna wywołuje u mnie atak kurwicy.
Zgłoś
~tip.top 2013-12-18, 11:38 1
sanctusdiavolos, nie wiem co za debil pisał jej teks do tego chłamu ale kurwa jak słyszę to pierdolenie to mam ochotę rzucić się z okna. A najbardziej rozpierdala mnie ten fragment
Cytat:

Włóż buty, załóż czapkę i pędź,
Do sąsiada, by krzyknąć mu przez drzwi...
Ding Dong

Chyba bym zajebał takiego sąsiada co mi się wydziera w drzwiach...
Zgłoś
s................s 2013-12-18, 18:24
Ha, ha, dokładnie, ten fragment też mi się najmocniej wrył w beret.
Zgłoś
~Angel 2013-12-19, 9:33 2
puściłem totka na chybił trafił dwa zakłady i zapomniałem o kuponie - dzisiaj sobie o nim przypomniałem i kurwa takie liczby

Zgłoś
g................t 2013-12-19, 18:27
Dentyści. Wkurwiają mnie dentyści.
Idziesz do takiego mając nadzieję, że przez następne dwa dni będzie cie ryj napierdalał co będzie dobrym alibi na śmiertelne pobicie mlaszczącego w tramwaju emeryta, a sukinkot tak chujowo cie znieczuli, że nic nie czujesz. Żadnego bólu, żadnych nieprzyjemności, wychodzisz z gabinetu zrelaksowany jak po 2 godzinach z napaloną użytkowniczką sadola.
A! I na koniec jeszcze kurwa zniżkę Ci daje po znajomości. Wkurwić się idzie:/
Zgłoś
BongMan 2013-12-31, 16:20
Wkurwia mnie cwaniactwo i typowo polska tendencja do robienia człowieka w chuja kiedy się da i jak tylko się da...

Jakiś czas temu byłem na weselu, które organizowane było w osiedlowym barze. Nie jakiejś spelunie dla menelni, tylko normalnym lokalu na poziomie. Obsługa miła, jedzenie zajebiste, dużo miejsca, no ogólnie wszystko ok. Jako że nie miałem zbytnio ochoty na czystą wódę, która była w cenie wynajmu chyba bez limitu, to podchodzę do baru i pytam, czy mają jakąś whisky albo tequilę. Nie mieli, no trudno. Wracam do stolika, a za chwilę pani przychodzi i mówi, że poszli do sklepu i zaraz będzie. Myślę sobie - jak miło Spodziewałem się, że będzie tak jak w osiedlowym barze w moim mieście - Sierra albo Olmeca za 6zł za strzała. No i jest - tequila Corrida z Lidla za 29,99zł 0,7l. No nic, też dobra.
- A po ile?
- 8zł.
No kurwa... Z chujem się pani na głowy zamieniła? Już pal licho, że 8zł, ale już mogła dać w tym sklepie te 20-30zł więcej i kupić normalną tequilę, i tak by była do przodu, bo wychlałem tego sporo. Ale nie, lepiej klienta wyjebać w dupsko i pocisnąć mu trzy 50-tki za cenę 0,7.
Zgłoś
M................D 2014-01-06, 19:17
Gdy znowu widzę brzydkie cycę albo prostytutkę. Zresztą ktokolwiek, kto nie jest dziewicą.
Zgłoś
z................5 2014-01-10, 19:25
"Nie wiem, ale się wypowiem"
Zgłoś
s................s 2014-01-14, 18:37
Wkurwia mnie patologiczna instytucja do spraw niszczenia / gubienia cennych przesyłek zwana żartobliwie pocztą polską.
Zgłoś
wierzbool 2014-01-14, 18:43 2
możecie wywalić, wkurwiłem się, nie było sytuacja z dziś,

Jade sobie z pracy do domu, na mój niefart skończyła mi sie karta miejska. Kupiłem bilet, skasowałem. Przejechałem 2 przystanki tramwajem, z zamiarem przesiadki na kolejnym w docelowy tramwaj. Zagapiłem się i bym nie wysiadł na dobrym, ale z oddali podbiegło dwóch gości to maszynista otworzył drzwi. Jak chcialem wysiąść to kulturalnie przepraszam do nich bo mi drzwi zastawili. A jeden do mnie:
- Co przepraszam?! Co kurwa przepraszam?!
To ich przepchałem bo pierdole czekać pól godziny na nastepny, a te pedały zaczekały ze mną. pojeżdza moje zajebane 27, wsiadam staję przy oknie wpadły mi w oczy zablokowane kasowniki( tramwaj stal na pewno). Drzwi się jeszcze nie zamknęły a podbija do mnie jedna kur*a(kanar) i:
-Bilet do kontroli,
-zablokowany kasownik nie mialem jak skasować- miałem skasowany
-Dowód osobisty
-Mam bilet, tylko nie mialem możliwości skasowania,
i można by gadac tak z 5 minut. Wkuwili mnie ze gdybym nie miał skasowanego biletu to za chuja bym go nie skasował. zaczeli mnie straszyć policją i miejskimi, zastawili mi drogę, ja ostro wkurwiony bronie swojej racji, mówią ze tu wysiadamy i że mają prawo mnie siła wyciągnąć (chyba mają prawo mnie przytrzymać do przyjazdu patrolu, a nie wyciągnąć ale chuj).
- chwila... macie bilet- ta jedna kurwa przeciągnęła go przez swój czytnik i spierdolili.

nie było oklasków ani innych pierdół, po prostu szmaty nie mogą sobie pozwalać. za moje podatki i bilety mają pensje to niech się zachowują.

jak coś to wyjebac
Zgłoś
MichaU 2014-01-14, 18:53
Wkurwia mnie jak jest zimno i mi marznie siusiak.
Zgłoś
golip 2014-01-14, 19:00 2
Michau, spróbuj walić konia w domu. Sprawdzone, pomaga.
Zgłoś
b................e 2014-01-14, 19:18
wierzbool napisał/a:

jak coś to wyjebac

Na pieszczoty to trza sobie zasłużyć.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem