18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:50
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:58
Co wkurwia Sadystów?
m................t • 2009-07-17, 22:09
no dobra panowie i panie... bylo o tym czego sluchamy, czytamy, ogladamy. teraz porozmaiwajmy o tym na co sie wkurwiamy. im więcej jadu tym lepiej.

mnie wkurwiaja na ten przyklad... glupki! jezeli widze idiote, ktory cale dnie siedzi i przepierdala pieniadze rodzicow na wodke, dragi i kurwy rownoczesnie niczym innym sie nie interesujac to krew mnie zalewa. to moje subiektywne zdanie, bo do wszystkiego co mam musialem sam dochodzic.
jeszcze jedna wkurwiajaca sprawa sa ludzie "srajacy wyzej jak dupe maja". chodzi mi o typkow co "sa najlepsi, najmadrzejsi, najdoskonalsi" i wszystkim innym kaza wypierdalac.

poza tym nie lubie jeszcze telewizji, wladcow sruch, led zeppelin, guns'n'roses i the doors
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
c................r 2014-01-14, 19:29
bziktheblue napisał/a:

Na pieszczoty to trza sobie zasłużyć.

Ty nie zasłużyłeś i już nigdy nie zasłużysz

Wkurwiają mnie ludzie, którzy cenią swoje małe mieszkania, jakby to były kurwa nie wiadomo jakie apartamenty, kurwa ich mać ...

Nareszcie mi ulżyło, dzięki tego mi było trzeba
Zgłoś
Pener 2014-01-14, 21:29 4
Michau napisał/a:

Wkurwia mnie jak jest zimno i mi marznie siusiak.

w ustach?
Zgłoś
~LeweOkoSaurona 2014-01-14, 21:37
Dzisiaj wkurwił mnie ministrant, który uporczywie namawiał mnie na wizytę czarnego.
Zgłoś
MichaU 2014-01-14, 22:12
Pener napisał/a:

w ustach?

?
Zgłoś
BongMan 2014-01-15, 9:55 1
Wkurwia mnie jak chcę ściągnąć jakiś program, którego akurat potrzebuję i wszędzie zamiast normalnych instalek są jakieś zajebane w kakao murzyńską pytą downloadery. Czyli takie chujowe chujstwo, które trzeba zainstalować i dopiero ono ściągnie ci program z prędkością mniejszą niż kiedyś była na modemach, a w gratisie naściąga ci od chuja syfu, trojanów, spyware i innego gówna, które ci spowolni kompa. Chuj w dupsko cwelom, którzy to gówno wymyślają. Kiedyś tego nie było.
Zgłoś
g................t 2014-01-15, 10:15
BongMan napisał/a:

Wkurwia mnie jak chcę ściągnąć jakiś program, którego akurat potrzebuję i wszędzie zamiast normalnych instalek są jakieś zajebane w kakao murzyńską pytą downloadery. Czyli takie chujowe chujstwo, które trzeba zainstalować i dopiero ono ściągnie ci program z prędkością mniejszą niż kiedyś była na modemach, a w gratisie naściąga ci od chuja syfu, trojanów, spyware i innego gówna, które ci spowolni kompa. Chuj w dupsko cwelom, którzy to gówno wymyślają. Kiedyś tego nie było.

To ściągaj z chomika albo ze strony producenta. Popatrz zawsze na kilka linków poniżej pierwszego.
Zgłoś
c................r 2014-01-18, 13:41
sadistic.pl/piwne-mity-piwo-w-puszce-vt262288.htm2862968

To mnie też wkurwia (komentarze), jak wypowiadają się osoby (przeważnie gimboateiści) o kimś lub o czymś, o czym nie mają zielonego pojęcia oraz w dupie byli i gówno widzieli.
Dziękuję.
Zgłoś
l................e 2014-01-25, 21:19
A mnie natomiast wkurwia, gdy ludzie znaków diakrytycznych nie używają.
A poza tym?
Może jeszcze to, że drogowcy się chyba w mojej miejscowości obrazili i ulica wygląda jak stok narciarski
Zgłoś
KhazAkar 2014-01-25, 21:22
Mnie wkurwiają wszelkie wojny fanbojów np. Linux vs Windows czy Apple vs reszta świata.
Zgłoś
i................y 2014-01-25, 21:57 2
@up: Też uważam, że Linux to jedyny słuszny system, a hłyndołsy mogą mu co najwyżej laskę strzelić.

A tak serio to BSD wymiata całą konkurencję.

Poza tym wkurwia mnie jak z dnia na dzień wszystkich zaczyna wkurwiać coś, co dotąd nikomu nie wadziło. Ostatnio jakiś mądry wzbudził hejt na "śmiechłem". Widziałem już z pięciu userów, którzy też nagle zaczęli być tym oburzeni, a wcześniej nawet nikt tego zwrotu nawet nie zauważał. Grrh, aż śmiechłem.
Zgłoś
l................e 2014-01-25, 22:08 2
isitsaturday, Czekaj, czekaj. Już był jeden którego to wkurwiało> KLIK xD
Zgłoś
BongMan 2014-01-28, 12:59 1
Wkurwia mnie zjebany na maxa system walki z grze Gothic 3. Gra ma sporo zalet, ale system walki robił chyba Maciek z Klanu. Wpadam w miasto pełne orków i najemników i rozpierdalam sam wszystkich, bez najmniejszych problemów. 3 trolle, w tym jednego czarnego, też biorę na klatę i rozpierdalam raz-dwa. A idę przez las, wyskakują mi cztery wilki i mnie zabijają, bo albo w wyniku buga albo celowo zrobili tak, że wilki atakują tak szybko, że postać nie zdąży wyciągnąć miecza, a już pada. Poważnie - najsilniejszy potwór z Gothic 3 to nie czarny troll, tylko zwykły jebany wilk.
Zgłoś
R................Q 2014-01-30, 14:45
Wkurwiam sam siebie.
Zgłoś
MichaU 2014-02-04, 11:43 2
Wkurwia mnie wciskanie "ę" na koniec wyrazów, do których to w ogóle nie pasuje. W efekcie powstają jakieś dziwne zdania pojedyncze, podczas czytania których nie do końca wiadomo, czy podmiot występuje w pierwszej czy trzeciej osobie, np.:

Cytat:

Mój dziadek próbuję coś powiedzieć

Kurwa. Albo "Mój dziadek próbuje(...)" albo "Ja próbuję"

Inna sprawa w tej kwestii to słowotwórstwo. Tworzenie nowych wyrazów z rzeczowników, a dokładniej kończenie tych rzeczowników literą "ę", które kończą się normalnie literą "e", np.:

Cytat:

Powiem tobię.

Ręce opadają czasem.
Zgłoś
Dupa_Zza_Krzaka 2014-02-04, 21:09 1
Nie zdziwię się jak zaczniecię za to warnować
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem