📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa, aż pójdę przeprosić mojego lekarza pierwszego kontaktu, którego ostatnio zwyzywałem od konowałów...
To jest leczenie zatwardzenia poprzez wyciskanie
dzieciak bez obuwia...mógł nawet przybic go tym kijem. Jeden chuj
psotny_fiutek napisał/a:
O kurwa !
I oni chcą być traktowani na zachodzie jak ludzie...
Jak tak patrze to biore zakład, że nie wiedzą gdzie jest zachód nawet
Można wierzyć w coś albo nie wierzyć w nic, twoja dupa twoja sprawa ale do kurwy nędzy deptanie takiego maluszka jest pojebane w każdej sytuacji. Tak zesrałem się, żeby mały nie musiał.
psotny_fiutek napisał/a:
I oni chcą być traktowani na zachodzie jak ludzie...
Ekhem, to przecież zwykłe działania.
Ot, przykład z Polski:
- Napalcie, kumo, w piecu do chleba. Trza dziewczynie zadać na dobre poty, to ją odejdzie.
Wdowa napaliła w piecu jak się patrzy i wygarnęła węgle, czekając dalszych rozkazów.
- No, teraz - rzekła znachorka - położyć dziewuchę na sosnowej desce i wsadzić ją w piec na trzy zdrowaśki. Ozdrowieje wnet, jakby kto ręką odjął!
Istotnie, położono Rozalię na sosnowej desce (Antek patrzył na to z rogu izby) i wsadzona ją, nogami naprzód, do pieca.
Dziewczyna, gdy ją gorąco owiało, ocknęła się.
- Matulu, co wy ze mną robicie? - zawołała.
- Cicho, głupia, to ci przecie wyjdzie na zdrowie.
Już ją wsunęły baby do połowy; dziewczyna poczęła się rzucać jak ryba w sieci. Uderzyła znachorkę, schwyciła matkę obu rękami za szyję i wniebogłosy krzyczała:
- A dyć wy mnie spalicie, matulu!...
Już ją całkiem wsunięto, piec założono deską i baby poczęły odmawiać trzy zdrowaśki...
- Zdrowaś, Panno Mario, łaski pełna...
- Matulu! Matulu moja!... - jęczała nieszczęśliwa dziewczyna. - O, matulu!...
- Pan z tobą, błogosławionaś ty między niewiastami...
Teraz Antek podbiegł do pieca i schwycił matkę za spódnicę.
- Matulu! - zawołał z płaczem - a dyć ją tam na śmierć zaboli!...
Ale tyle tylko zyskał, że dostał w łeb, ażeby nie przeszkadzał odmawiać zdrowasiek. Jakoś i chora przestała bić w deskę, rzucać się i krzyczeć. Trzy zdrowaśki odmówiono, deskę odstawiono.
W głębi pieca leżał trup ze skórą czerwoną, gdzieniegdzie oblazłą.
SkoPio1 napisał/a:
Ot, przykład z Polski:
To cytat z książki napisanej w XIXw. i przedstawiającej zmyśloną historię.
Porównujesz to z materiałem wideo nagranym max kilka dni/tygodni temu.
Chcesz srać na Polskę, ale nie ma argumentów więc uciekasz się do fikcji.
kurwa to tak wygląda leczenie na nfz w indiach to ja to pierdole xd
Poprzez ugniatanie i formowanie przygotowuje małego, do przyszłych spotkań z ciężarówkami, skuterami, tik-tukami i pociągami.
Gówniakowi syfa wyduszał hehe
SkoPio1 napisał/a:
Ot, przykład z Polski:
tak tak, dajmy idiom z pińćset lat i może osiągną mentalnie poziom zachodu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów