📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Żeby mu tak porysowała auto gwoździem, a na końcu powiedziała, że to żarcik.
Już w genach maj zakodowane, że najlepiej to do mamusi się poskarżyć.
789dt napisał/a:
Już w genach maj zakodowane, że najlepiej to do mamusi się poskarżyć.
bo ty byś nie poleciał do ojca na skargę, jakby ci matka dokuczała
Czego to kurwa ludzie nie wymyślą, żeby zdobyć trochę wyświetleń...
I chuj po zaufaniu, tatuś będzie zaskoczony jak mała dorośnie i zacznie puszczać na drobne z murzynami
W zeszłym roku przygotowałem wielki karton dla syna, uradowany otwiera szczęściem tej chwili mógłby obdarować wszystkie dzieci Afryki, w środku był mniejszy karton, i znowu mniejszy (było ich pięć)...aż doszedł do zawiniątka, łzy szczęścia zakręciły mu się w oczach, jeszcze tylko jedna wstążka i już będzie wiedział co w tym roku dostał, udało się! 30 sekund bezruchu, zdziwiony wzrok... wtedy otrzymał ziemniaka
W zeszłym roku przygotowałem wielki karton dla syna, uradowany otwiera szczęściem tej chwili mógłby obdarować wszystkie dzieci Afryki, w środku był mniejszy karton, i znowu mniejszy (było ich pięć)...aż doszedł do zawiniątka, łzy szczęścia zakręciły mu się w oczach, jeszcze tylko jedna wstążka i już będzie wiedział co w tym roku dostał, udało się! 30 sekund bezruchu, zdziwiony wzrok... wtedy otrzymał ziemniaka
A żeby cię banda imigrantów wyjebała w kakao... Żerować na uczuciach własnych dzieci
opetaniec napisał/a:
A żeby cię banda imigrantów wyjebała w kakao... Żerować na uczuciach własnych dzieci
Skąd ty możesz wiedzieć jakie uczucia są między nami? Sam z uśmiechem wspomina zabawną sytuację, ale taki zjeb może się tylko przyjebać... obsyp się brokatem.
Z imigrantami to masz ciekawe marzenia, pewnie się spełnią wkrótce
wszyscy jesteście pojebani - mnie wkurwiło akurat że dziecko drze morde na ojca - a pewnie by go zajebało jakby miało troche więcej odwagi - innymi słowy nie ma poważania w rodzinie - a widać kto tak nastawia dzieci - matka kurwa
dziekuje dobranoc
dziekuje dobranoc
Boże chroń od takich...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów