...Ojciec powiedział tak. Przebiegli razem maraton. Po jakimś czasie syn znów zapytał swojego ojca: - Tato, chcesz przebiec ze mną maraton? Ojciec znów się zgodził i przebiegli razem kolejny maraton. Wkrótce znów syn zapytał swojego ojca: - Tato, chcesz pokonać ze mną "Ironman"? (Ironman - jest to najtrudniejszy na świecie triathlon - przepłynąć trzeba 4km, przejechać na rowerze 180km i przebiec 42km). Ojciec się zgodził. Historia wydaje się prosta, ale do czasu...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
największy szacun... OUS.
Gość jest zajebistym rodzicem. Powinni to puszczać wszystkim patologicznym rodzinom 24/7, żeby kurwa zrozumieli co to miłość i poświęcenie. Nie tylko chlanie i wypierdalanie maluchów przed blok.
Jeadong napisał/a:
To wycisz teraz dźwięk i zapierdol sobie "system of a down" albo "let the bodies hit the floor" ciekaw jestem czy wtedy też będziesz miał łezki w oku .
Dopiero po Twoim komencie odtworzyłem z fonią.
Zawsze słucham swojej muzy i oglądam filmy.
Tu nie chodzi o muzykę, łza w oku była wywołana zwykłym ludzkim odruchem.
Jeśli takowe są Ci obce, to już przegrałeś życie.
Ja wlasnie cos podobnego widzialem 2 dni temu, mezczyzna jechal na rowerze i ciagnal wozek z invalida. Przejezdzali przy bazylice sw piotra, w Rzymie
malyrycerz.blox.pl/2011/01/Tato-czy.html
nikt ojca nie zmuszał i nie jeden raz tego doknał wielki człowiek, poprostu wielki!!!
nikt ojca nie zmuszał i nie jeden raz tego doknał wielki człowiek, poprostu wielki!!!
Co do ojca , to nie mam słów , prze kozak , twardziel jakich mało
A do spinających się : jutro gimnazjum więc nie martwcie się , bedziecie mogli poszpanować w hip-hop ' owskich czapkach , długich portach i pokazywać jakie kozaki jesteście , a naprawdę chuja w życiu osiągniecie
A do spinających się : jutro gimnazjum więc nie martwcie się , bedziecie mogli poszpanować w hip-hop ' owskich czapkach , długich portach i pokazywać jakie kozaki jesteście , a naprawdę chuja w życiu osiągniecie
casimus napisał/a:
Jeśli takowe są Ci obce, to już przegrałeś życie.
Szlachetnie, nie zapędzajmy się jednak.
Tylu tu sadystów co by ludzi zabijali a zwierzątka ratowali, a wystarczy jeden filmik by odkopać całą waszą wrażliwość.
Jak dla mnie każdy te odruchy ma, tyle że lepiej je zachować dla siebie, niż obnosić się z tym w necie.
P.S jedyna łza zarezerwowana dla filmu, to śmierć Mufasy.
~ napisał/a:
A któż to taki, bądź co to takiego?
Król Lew.
Niebieski, sadistic.pl/ironman-world-championship-vt61969.htm to tu nie winno być?
telewizor14 napisał/a:
Niebieski, sadistic.pl/ir...hip-vt61969.htm to tu nie winno być?
Nie wiem, nie chce mi się czytać ani oglądać tego.
jak czytam komentarze typu : spartański zwyczaj zrzucania takich w przepaść, rzygać się chce ! ;] doczytajcie pierw historie tego młodzieńca, dowiedzie sie zapewne że został on sparaliżowany po cieżki wypadku ;]
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów