Choćby na mecie był ostatni, dla mnie jest, kurwa WIELKIM wygranym.
Oglądałem ze łzą w oku.
Twardziel. Taki prawdziwy, kurwa Twardziel.
Uczcie się gimbusy.
PS.
Kurwa, a mi się czasem nie chce z dzieckiem pobawić... .
Ja pierdolę.
Kurwa, a mi się czasem nie chce z dzieckiem pobawić... .
Ja pierdolę.
To uciekaj z sadistica i pobaw się z dzieckiem. Ty leniwy ojcze
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
jebany niepełnosprytny skurwiel,tak starego zganiać a sam siedzi i po drodze widoki bada. Jakbym miał takiego syna to bym go wyśmiał za samą myśl o jakimś bieganiu-chcesz to sobie biegaj a mnie w to mieszaj,tyle by ode mnie usłyszał
Długo coś gimnazjum kończysz 32latku, komentarz jest tak żałosny że aż chce się płakać że tacy ludzie za kilka lat będą kierować naszym narodem. Co do samego filmu to duży szacunek dla ojca, pozazdrościć
jebany niepełnosprytny skurwiel,tak starego zganiać a sam siedzi i po drodze widoki bada. Jakbym miał takiego syna to bym go wyśmiał za samą myśl o jakimś bieganiu-chcesz to sobie biegaj a mnie w to mieszaj,tyle by ode mnie usłyszał
Aż się odezwę, bo jak widzę takie kurwa pseudosadystyczne komentarze...
Chciałeś być śmieszny - ok, ale ile Ty masz lat, 10? Smutno, że ojciec olewa? He, he.
Oglądałem ze łzą w oku.
To wycisz teraz dźwięk i zapierdol sobie "system of a down" albo "let the bodies hit the floor" ciekaw jestem czy wtedy też będziesz miał łezki w oku .
A tak naprawdę to jestem za spartańskim zwyczajem wrzucania takich dzieci w przepaść. Utrzymanie takiej rośliny kosztuje w granicach 30 000 zł miesięcznie. I kto za to płaci ? Na pewno nie rodzina.
Pewnie zaraz się odezwą obrońcy praw zwierząt i będą mnie wyzywać od jakiś gimbusów ale prawda jest taka, że jeśli ja bym się taki urodził to raz, że wolałbym żeby mnie zajebali i zaoszczędzić rodzinie zmartwienia na całe życie, dwa sam nie chciałbym tak żyć. Jebać naszą władzę i kościół.
Pewnie zaraz się odezwą obrońcy praw zwierząt i będą mnie wyzywać od jakiś gimbusów ale prawda jest taka, że jeśli ja bym się taki urodził to raz, że wolałbym żeby mnie zajebali i zaoszczędzić rodzinie zmartwienia na całe życie, dwa sam nie chciałbym tak żyć. Jebać naszą władzę i kościół.
W dupie byłeś, gówno wiesz. oboje jesteśmy w tak chujowym wieku, ze wydaje nam się, że na wszystko jest recepta. W żaden sposób Ci tego, nie życzę ale zobaczymy czy gdyby twoje dziecko było w jakiś sposób ułomne to wyjebałbyś je z Kasprowego w dół...