Niestety, tak to wygląda. Morfiny tak łatwo w domku nie zrobimy więc mozna to kontrolowac i sprzedawać. Z ziołem gorzej.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Niestety, tak to wygląda. Morfiny tak łatwo w domku nie zrobimy więc mozna to kontrolowac i sprzedawać. Z ziołem gorzej.
I gdzie jest ten cosinus ?
@mik777pl, a co to za różnica czy narkotyk jest naturalny czy nie? Przecież to nie znaczy, że od razu jest lepszy i nie ryje ci łba i innych organów... grzyby halucynogenne są naturalne, a są przecież niesamowicie toksyczne, DMT jest naturalne (to jest to co m.in. indianie używali żeby np. wyjść . z ciała), ba, nawet alkohol, który tak hejtują niektorzy palacze trawy można uzyskać też przez naturalny proces fermentacji.
up@ no co Ty To alkohol można zrobić?
Sam nie palę - acz paliłem między 1-2 klasą LO przez cale wakacje, dzień w dzień i doszedłem do wniosku, że to nie dla mnie. Paliłem, wiem co to, z czym się to je i jak działa i po prostu mnie to nie kręci. Było to prawie 10 lat temu... Dlatego uważam, że mogę się wypowiadać na ten temat bez hipokryzji - nie jestem za pełną legalizacją, acz za dekryminalizacją jak najbardziej. Tak, jak każdy może sobie zebrać jabłka z drzewa, zalać wodą z cukrem i po miesiącu się sponiewierać jak świnia swoim własnym jabolem (którego notabene 1/4 się odda rodzinie 1 1/4 sprzeda co mniej lubianym znajomym/kolegom z pracy co by się za składniki zwróciło), tak nie powinno być problemu z marychą - chociaż nie wyobrażam sobie, by była dostępna w sklepach. Aczkolwiek wystarczy, żeby nikt posiadający niewielki ilości zioła miał sprawy w sądzie i szedł do paki za to, że się lubi skuć.
W ogole nasze społeczeństwo nie dość, że jest niedojrzałe, to i państwo popierdolone. Z jednej i drugiej nie dobrze:
rząd głupi, bo za pierdoły do paki wsadza, ludzi inwiguluje, tlamsi, kłamie i ogranicza.
Z drugiej - jakby nam na wszystko pozwolić (legalizacja, broń, itp. itd), to na co drugiej prywatnej działce pod miastami, na ogródkach działkowych, na wsiach, w ogóle wszędzie mielibyśmy plantacje marychy pod strażą całych rodzin uzbrojonych w kałachy lub pracowników solidu.
Rząd mamy głupi, bo sami jesteśmy głupi, tylko nie każdy jest się w stanie do tego przyznać.
W ogole nasze społeczeństwo nie dość, że jest niedojrzałe, to i państwo popierdolone. Z jednej i drugiej nie dobrze:
rząd głupi, bo za pierdoły do paki wsadza, ludzi inwiguluje, tlamsi, kłamie i ogranicza.
Z drugiej - jakby nam na wszystko pozwolić (legalizacja, broń, itp. itd), to na co drugiej prywatnej działce pod miastami, na ogródkach działkowych, na wsiach, w ogóle wszędzie mielibyśmy plantacje marychy pod strażą całych rodzin uzbrojonych w kałachy lub pracowników solidu.
Rząd mamy głupi, bo sami jesteśmy głupi, tylko nie każdy jest się w stanie do tego przyznać.
O ja pierdolę znowu będą te ćpuny pierdolić że "natura i samo zdrowie" lekarze się chuja znają bo marihuana jest dobra.
Napisałbym wam co macie zrobić szpagatami, ale dostanę warna
Po raz kolejny:
Jeśli ktoś uważa synteze morfiny za jakąś wybitnie trudną to powinien do gimbazy wrócić...
Morifny nawet nei trzeba syntezować-wystarczy kupic paczkę maku, albo pójść na pole zaraz po tym jak pojawią się makówki(tylkow polsce 90% to nikomorfinowce-wynik walki z falą uzaleznień od opaiów w PL w latach 80' i 90'). Nieco trudniej zrobić Heroine którą acytyluje się z morfiny, bo najpierw trzeba wyekstrahować czystą morfine z maku(są tam inne opioidy i zanieczyszczenia) a potem poddać ją procesowi acytylacji.
Generalnei opiaty są 100% naturalne(istnieją też syntetyczne np. tramadol, ale w celach relaksacyjnych sa gorsze, może z wyjątkeim fentanylu:D ), a same w sobie są SŁABO TOKSYCZNE(w praktyce wogole), a to co widać na filmach(stareotyp heroinisty) to zjebana polityka antynarkotykowa,DROGI, kiepskiej jakości towar na ulicy, a przedewszystkim niemożność radzenia sobie z nałogiem więksozśći osób. Poprostu opiaty są tak zajebiste że ciężko sobei odmówić.
Moim zdaniem większość narkortyków powinna być legalna-szczególnie psychodeliki(lsd,grzyby,meskalina,przytoczone DMT), może wtedy ludzie zaczeli by być tym kim sa naprawdę, a nie złotymi maskami...
Za to bezwzględnie nei powinno legalizować się żadnych stymulantów(amfetamina, kokaina, mefedron-więksoząść dopalaczy na tym bazowała). Robia sieczkę z mózgu i zmieniają człowieka na gorsze.
Generalnei opiaty są 100% naturalne(istnieją też syntetyczne np. tramadol, ale w celach relaksacyjnych sa gorsze, może z wyjątkeim fentanylu:D ), a same w sobie są SŁABO TOKSYCZNE(w praktyce wogole), a to co widać na filmach(stareotyp heroinisty) to zjebana polityka antynarkotykowa,DROGI, kiepskiej jakości towar na ulicy, a przedewszystkim niemożność radzenia sobie z nałogiem więksozśći osób. Poprostu opiaty są tak zajebiste że ciężko sobei odmówić.
Moim zdaniem większość narkortyków powinna być legalna-szczególnie psychodeliki(lsd,grzyby,meskalina,przytoczone DMT), może wtedy ludzie zaczeli by być tym kim sa naprawdę, a nie złotymi maskami...
Za to bezwzględnie nei powinno legalizować się żadnych stymulantów(amfetamina, kokaina, mefedron-więksoząść dopalaczy na tym bazowała). Robia sieczkę z mózgu i zmieniają człowieka na gorsze.
Leothyr napisał/a:
O ja pierdolę znowu będą te ćpuny pierdolić że "natura i samo zdrowie" lekarze się chuja znają bo marihuana jest dobra.
O ja pierdole, znowu ci alkoholicy będą hejtować
prosze nie mów o rzeczach na których się nie znasz, grzyby toksyczne chyba kurwa muchomorzaki@mik777pl, a co to za różnica czy narkotyk jest naturalny czy nie? Przecież to nie znaczy, że od razu jest lepszy i nie ryje ci łba i innych organów... grzyby halucynogenne są naturalne, a są przecież niesamowicie toksyczne, DMT jest naturalne (to jest to co m.in. indianie używali żeby np. wyjść . z ciała), ba, nawet alkohol, który tak hejtują niektorzy palacze trawy można uzyskać też przez naturalny proces fermentacji.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów