Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
cos w tym jest
J................o • 2012-06-15, 10:24

Niestety, tak to wygląda. Morfiny tak łatwo w domku nie zrobimy więc mozna to kontrolowac i sprzedawać. Z ziołem gorzej.
Zgłoś
mik777pl 2012-06-15, 10:44 19
to Ty nie wiesz że natura jest nielegalna i zakazana?
Zgłoś
a................t 2012-06-15, 11:23 3
I gdzie jest ten cosinus ?
Zgłoś
Pierre d'Ollony 2012-06-15, 11:32 8
@mik777pl, a co to za różnica czy narkotyk jest naturalny czy nie? Przecież to nie znaczy, że od razu jest lepszy i nie ryje ci łba i innych organów... grzyby halucynogenne są naturalne, a są przecież niesamowicie toksyczne, DMT jest naturalne (to jest to co m.in. indianie używali żeby np. wyjść . z ciała), ba, nawet alkohol, który tak hejtują niektorzy palacze trawy można uzyskać też przez naturalny proces fermentacji.
Zgłoś
h................1 2012-06-15, 18:07 2
up@ no co Ty To alkohol można zrobić?
Zgłoś
J................o 2012-06-15, 18:43 6
Sam nie palę - acz paliłem między 1-2 klasą LO przez cale wakacje, dzień w dzień i doszedłem do wniosku, że to nie dla mnie. Paliłem, wiem co to, z czym się to je i jak działa i po prostu mnie to nie kręci. Było to prawie 10 lat temu... Dlatego uważam, że mogę się wypowiadać na ten temat bez hipokryzji - nie jestem za pełną legalizacją, acz za dekryminalizacją jak najbardziej. Tak, jak każdy może sobie zebrać jabłka z drzewa, zalać wodą z cukrem i po miesiącu się sponiewierać jak świnia swoim własnym jabolem (którego notabene 1/4 się odda rodzinie 1 1/4 sprzeda co mniej lubianym znajomym/kolegom z pracy co by się za składniki zwróciło), tak nie powinno być problemu z marychą - chociaż nie wyobrażam sobie, by była dostępna w sklepach. Aczkolwiek wystarczy, żeby nikt posiadający niewielki ilości zioła miał sprawy w sądzie i szedł do paki za to, że się lubi skuć.

W ogole nasze społeczeństwo nie dość, że jest niedojrzałe, to i państwo popierdolone. Z jednej i drugiej nie dobrze:

rząd głupi, bo za pierdoły do paki wsadza, ludzi inwiguluje, tlamsi, kłamie i ogranicza.

Z drugiej - jakby nam na wszystko pozwolić (legalizacja, broń, itp. itd), to na co drugiej prywatnej działce pod miastami, na ogródkach działkowych, na wsiach, w ogóle wszędzie mielibyśmy plantacje marychy pod strażą całych rodzin uzbrojonych w kałachy lub pracowników solidu.

Rząd mamy głupi, bo sami jesteśmy głupi, tylko nie każdy jest się w stanie do tego przyznać.
Zgłoś
Leothyr 2012-06-15, 21:07 5
O ja pierdolę znowu będą te ćpuny pierdolić że "natura i samo zdrowie" lekarze się chuja znają bo marihuana jest dobra.
Napisałbym wam co macie zrobić szpagatami, ale dostanę warna
Zgłoś
Maar 2012-06-15, 21:49
Cześć ćpuny.
Zgłoś
Farmerx 2012-06-15, 21:54
Znowu jakiś ćpun wali smuty?
Zgłoś
P................y 2012-06-15, 23:03 9
Po raz kolejny:
Zgłoś
.Piotrek 2012-06-15, 23:28
Jeśli ktoś uważa synteze morfiny za jakąś wybitnie trudną to powinien do gimbazy wrócić...
Zgłoś
Max Ibuprom 2012-06-16, 0:05 3
Morifny nawet nei trzeba syntezować-wystarczy kupic paczkę maku, albo pójść na pole zaraz po tym jak pojawią się makówki(tylkow polsce 90% to nikomorfinowce-wynik walki z falą uzaleznień od opaiów w PL w latach 80' i 90'). Nieco trudniej zrobić Heroine którą acytyluje się z morfiny, bo najpierw trzeba wyekstrahować czystą morfine z maku(są tam inne opioidy i zanieczyszczenia) a potem poddać ją procesowi acytylacji.

Generalnei opiaty są 100% naturalne(istnieją też syntetyczne np. tramadol, ale w celach relaksacyjnych sa gorsze, może z wyjątkeim fentanylu:D ), a same w sobie są SŁABO TOKSYCZNE(w praktyce wogole), a to co widać na filmach(stareotyp heroinisty) to zjebana polityka antynarkotykowa,DROGI, kiepskiej jakości towar na ulicy, a przedewszystkim niemożność radzenia sobie z nałogiem więksozśći osób. Poprostu opiaty są tak zajebiste że ciężko sobei odmówić.

Moim zdaniem większość narkortyków powinna być legalna-szczególnie psychodeliki(lsd,grzyby,meskalina,przytoczone DMT), może wtedy ludzie zaczeli by być tym kim sa naprawdę, a nie złotymi maskami...

Za to bezwzględnie nei powinno legalizować się żadnych stymulantów(amfetamina, kokaina, mefedron-więksoząść dopalaczy na tym bazowała). Robia sieczkę z mózgu i zmieniają człowieka na gorsze.
Zgłoś
Kimo36 2012-06-16, 9:20 1
Leothyr napisał/a:

O ja pierdolę znowu będą te ćpuny pierdolić że "natura i samo zdrowie" lekarze się chuja znają bo marihuana jest dobra.
Napisałbym wam co macie zrobić szpagatami, ale dostanę warna

O ja pierdole, znowu ci alkoholicy będą hejtować

Witaj.
Zgłoś
4u_nabuchodonozor 2012-06-16, 10:44
2482045 napisał/a:

@mik777pl, a co to za różnica czy narkotyk jest naturalny czy nie? Przecież to nie znaczy, że od razu jest lepszy i nie ryje ci łba i innych organów... grzyby halucynogenne są naturalne, a są przecież niesamowicie toksyczne, DMT jest naturalne (to jest to co m.in. indianie używali żeby np. wyjść . z ciała), ba, nawet alkohol, który tak hejtują niektorzy palacze trawy można uzyskać też przez naturalny proces fermentacji.

prosze nie mów o rzeczach na których się nie znasz, grzyby toksyczne chyba kurwa muchomorzaki

3 znaki
Zgłoś
Marian Paździoch 2012-06-16, 11:54
kolejny lament gimbusowych ćpunków, że im matka może wpierdolić za jaranie zielska.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów