Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiecie gdzie to było ? szfagier przywiezie co lepsze, prosze szybko info na ten temat tak sie napalił na te ćwiartki że już golfa grzeje!
Już kurwa widzę jak "szfagier" weźmie to na warsztat, wyklepie i wystawi jako "bezwypadkowy". Ja pierdole strach w Polsce samochód używany kupić...
Jeśli kiedyś się zastanawialiście jakie auto wybrać aby zapierdalać i przeżyć wypadek przy 200km/h to macie tutaj kilka propozycji
zacnie to podsumowałeś , ale jak kuffa chcesz przeżyć uderzenie 200KM/H ja się pytam ?? co z tego że może i wytrzyma wóz , jak przeciążenia i obrażenia cię zabiją ^^ zaiste
zacnie to podsumowałeś , ale jak kuffa chcesz przeżyć uderzenie 200KM/H ja się pytam ?? co z tego że może i wytrzyma wóz , jak przeciążenia i obrażenia cię zabiją ^^ zaiste
Ziętarski dał radę
Volvo niby takie bezpieczne auto.
Wiesz no. Test mało miarodajny bo pierwszy samochód ma przed sobą barierę.
Miałem swojego czasu dawno temu volvo s70r i jadąc z warszawy na gdańsk to typek z przeciwka złapał poślizg passatem. Obróciło go o 180* i przyjebał we mnie swoim tyłem od mojej strony pasażera.
Ja jechałem ok 100 (w momencie uderzenia pewnie miałem ok 50-60). Nie wiem ile on.
Koniec końców on wylądował w szpitalu a ja wyszedłem sobie normalnie drzwiami o własnych siłach.
Auto miałem do kasacji a przód wyjebany równo ale o to w tym chodzi.
Tak zaprojektowane aby pochłonąć jak najwięcej energii.
Podłużnica w serpentynie a silnik wszedł pod auto.
Jego pasek wyglądał jak zgnieciona puszka i straż musiała rozcinać a ja normalnie drzwi mogłem otworzyć.
Na pewno nie Focus:
Audi jak przyjebiesz przy 200 w ścianę będzie to samo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów