Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Takie nagranie powinno być traktowane jako powód do odebrania prawo jazdy, przecież ta osoba ewidentnie zagraża innym uczestnikom ruchu
Fakt.
Ten pieszy ledwo uszedl z zyciem...
@up nie trzeba ściemniać, prawko teraz dostaje każdy nawet największy kretyn. Wiele razy słyszy się o ludziach którzy zdali za 5 czy 10 razem, ale nigdy nikt nie powiedział, próbowałem 5 razy ale nie wyszło, no trudno, prowadzenie samochodu nie jest dla mnie. Nie bardzo wiem dlaczego panuje opinia, że prawo jazdy może mieć każdy, dożywotnio. Między innymi przez to jest taka ilość wypadków a miasta tak się korkują.
Tylko różnica jest taka, że kiedyś nie zdawali z praktyki a teraz egzaminy są tak zrobione, że praktykę zda byle debil a lecą na teorii i wystarczy, że wykujesz na blachę teorię to zdajesz bo praktyczny egzamin obecnie jest śmiechu warty.
Jaką długość powinien mieć drążek od skrzyni biegów? Jaka jest częstotliwość migania kierunkowskazu na minutę? Jakie są wymiary tablicy rejestracyjnej? Co ma zrobić kierowca, kiedy jadąc samochodem odczuje ból brzucha?
Kurwa no kto z was wie jakie wymiary ma tablica albo długość drążka skrzyni biegów?
A bardziej precyzyjnym byłoby pytanie: na chuj ktoś ma to wiedzieć skoro samochód ma homologację więc jebany drążek musi być odpowiednich wymiarów a jak rejestruje się auto to blachy daje wydział komunikacji więc też muszą mieć odpowiednie wymiary.
Może przy wyrabianiu paszportu powinno się zdawać egzamin z ilości stron w dokumencie.
Tylko różnica jest taka, że kiedyś nie zdawali z praktyki a teraz egzaminy są tak zrobione, że praktykę zda byle debil a lecą na teorii i wystarczy, że wykujesz na blachę teorię to zdajesz bo praktyczny egzamin obecnie jest śmiechu warty.
Dlatego potem takie mądrale rozjebują auta o byle słupek i martwią się jak dojechać do warsztatu bez świateł
Ewentualnie baba która jeździ autem, tylko gdy jej chłop się napierdoli, przy czym pod domem to i tak on parkuje, bo nawet najebany jeździ lepiej...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów