📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Muzyka w oryginale Status Quo. A poza ten budynek z 0:37 to nie ten sam co w koszarach z filmu CK Dezerterzy ?
Szczerze to jakby ktos nam "odbił warszaweczke" to bym sie wcale a wcale nie obrazil
Jak by nam ktoś odbił Warszawke przynajmniej nie mieli byśmy cieknącego Stadionu!!!
Kotierez napisał/a:
Szczerze to jakby ktos nam "odbił warszaweczke" to bym sie wcale a wcale nie obrazil
Ty debilu.
Każde Polskie miasto trzeba bronić.Obojętnie co myślisz o mieszkańcach,i chuj wie o czym jeszcze.A Warszawa to stolica,i jeśli ma paść,to padnie jak ostatni obrońca umrze w jej obronie !
Filmik zajebisty.Cześć i Chwała Bohaterom !
Ooo, autor Stalin CWHC (btw. bardzo adekwatny nick do filmu ), czyli mistrz tych przeróbek bajek z tekstami z filmów (:
Emulator, kilka romów, pad bez analogów i zabawa na resztę życia!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów