📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polecam dla leniwych filmik, a dla bardziej ambitnych również literaturę, nie tylko pod filmikiem
sadistic.pl/aspartam-vt363786.htm
sadistic.pl/aspartam-vt363786.htm
No kurwa odkrycie ameryki, jak weźmiemy Colę z cukrem i Colę bez cukru to w tej drugiej będzie mniej cukru!
Piłem wódkę z colą, whisky z colą też się zdarzało, czasem przy piwku na grillu też się miało cole ... Powiem wam tak, czasami po tej coli miałem kaca, NIE POLECAM !!!
równie dobrze można pić samą wodę. Pierwszy lepszy tymbark czy inny sok multiowocowy ma tyle samu cukru co cola a czasem nawet więcej.
kampton napisał/a:
Ja lubię na kaca sok pomidorowy z dodatkiem soku z ogórków kiszonych trochę tabasco sól, pieprz i natka selera , a jak nie ma to woda z cytryną
Kac? Nie znam... To w związku moim bardzo szybkim trawieniem alkoholu. W swoim życiu spotkałem tylko jedną osobę z podobną zdolnością. Przykład? Pijemy z kumplami do czwartej nad ranem. O jedenastej wydmuchują od 0.7 do 1.1 promila. Ja wydmuchuję zero. Wielokrotnie sprawdzone. Kiedyś odpadłem o 22, a o 3 w nocy już nie mogłem spać, bo byłem całkiem trzeźwy. Włączyłem telewizor i oglądałem do rana. Oczywiście przy wtórze chrapiących kumpli.
ale kurwa odkrywczy filmik, nawet dzieci wiedzą że kole robi się z cukru, więc po odparowaniu czego się spodziewał kosmity? co do słodzików to kwestia smaku, chemia jest we wszystkim co jemy i pijemy więc trochę słodzika nic nie zmieni
W butelce coca-coli jest dokładnie tyle cukru, ile w butelce soku owocowego tej samej objętości. O tym dzielni pogromcy cukru na usługach lobby słodzikowego zapominają powiedzieć.
kampton napisał/a:
Ja lubię na kaca sok pomidorowy z dodatkiem soku z ogórków kiszonych trochę tabasco sól, pieprz i natka selera , a jak nie ma to woda z cytryną
ja zacząłbym od wody z cytryną. bo szybciej i mniej pierdolenia się...
kurwa, cola jest podstawa że karmel co cukier...
nie chcesz nie piej eko fiucie
nie chcesz nie piej eko fiucie
SaveTheTrees napisał/a:
Już wolę z cukrem niż z tymi gównianymi słodzikami.
I dlatego pewnie wyglądasz jak ten koleś z karabinem kilka filmików wcześniej. Cola jest dla dzieci i grubasów z Maca. Jak jestem spragniony piję wodę, jak chce mi się pić- whisky.
Coca-Cola Zero jest tak nie smaczna, że powoduje odruch wymiotny. Także wybieram zwykłą.
Wolę zjeść cukier, który w bardzo prosty i naturalny sposób spalę na treningu jako zwykłe węglowodany, niż jebany, rakotwórczy słodzik, którego ani nie spalę ani niczym nie zneutralizuję. Szkoda, że w filmie nie ma takich informacji.
Ta.. bo cola to wyłącznie czarna woda i cukier.. geniusze kurwa, odkryli recepturę
A poza tym... co w związku z tym, bo nie ogarniam tego bóldupienia dzisiejszego, czego to nie ma w jedzeniu. Ziemie importowaną z afryki wpierdalać, będziecie mieli zdrowo i naturalnie....
Jak zawsze musi się znaleźć jakiś czcigodny mędrzec... Cóż drogi Panie tu naprawdę gówno kogo obchodzi, że pijesz wodę i whiskey, jak również Twoja opinia na temat tego, że spożywany napój determinuje wiek lub wygląd człowieka.
Niestety takie teksty obrazują tylko dwie rzeczy - twoją ignorancję oraz przerośnięte typowo cebulaste ego...
A poza tym... co w związku z tym, bo nie ogarniam tego bóldupienia dzisiejszego, czego to nie ma w jedzeniu. Ziemie importowaną z afryki wpierdalać, będziecie mieli zdrowo i naturalnie....
koksik197 napisał/a:
I dlatego pewnie wyglądasz jak ten koleś z karabinem kilka filmików wcześniej. Cola jest dla dzieci i grubasów z Maca. Jak jestem spragniony piję wodę, jak chce mi się pić- whisky.
Jak zawsze musi się znaleźć jakiś czcigodny mędrzec... Cóż drogi Panie tu naprawdę gówno kogo obchodzi, że pijesz wodę i whiskey, jak również Twoja opinia na temat tego, że spożywany napój determinuje wiek lub wygląd człowieka.
Niestety takie teksty obrazują tylko dwie rzeczy - twoją ignorancję oraz przerośnięte typowo cebulaste ego...
No kurwa cukier, teraz w erze wegetarian wegan, reptilian i bezglutenowców to coś gorszego niż rad i polon. Pracuję jako kucharz i nie raz "maź" wyglądająca o wiele gorzej zachwycała podniebienia klientów. Ale cukier to samo zło, jeszcze trochę i noworodki będą wpiedalały gruz jak romowie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów