📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A co jest najgorsze...że nawet po obejrzeniu tego uważam że cocacola z lodem jest najwspanialszą akcją jaka może być. W szczególności na kacu. Wiem że chemia i że zdechnę marnie, ale aż mi ślinka cieknie na myśl...
Już wolę z cukrem niż z tymi gównianymi słodzikami.
Wolę cole z kilem cukru niż tą pedalska 0 o smaku gówna.
Na kaca cola to akurat chujowy pomysł. Ciśnienie skacze a i pragnienia tym nie zgasisz.
garota napisał/a:
A co jest najgorsze...że nawet po obejrzeniu tego uważam że cocacola z lodem jest najwspanialszą akcją jaka może być. W szczególności na kacu. Wiem że chemia i że zdechnę marnie, ale aż mi ślinka cieknie na myśl...
Na kaca cola to akurat chujowy pomysł. Ciśnienie skacze a i pragnienia tym nie zgasisz.
Ja lubię na kaca sok pomidorowy z dodatkiem soku z ogórków kiszonych trochę tabasco sól, pieprz i natka selera , a jak nie ma to woda z cytryną
ogólnie takich napojów trzeba unikać, ale z dwojga złego lepszy chyba cukier, niż jakiś słodzik w postaci aspartamu czy innego gówna ...
cola na kaca? już zapomnieliście co to "psiutka" jest na kaca dla przypomnienia woda + soda oczyszczona + kwasek cytrynowy
We wszystkich napojach typu 3 cytryny, fanta, sprite, tonic, energetykach itp jest około szklanki cukru na 2L napoju czyli tak jak w coli.
marynarz83 napisał/a:
cola na kaca? już zapomnieliście co to "psiutka" jest na kaca dla przypomnienia woda + soda oczyszczona + kwasek cytrynowy
No to Ci powiem, że mi przypomniałeś. Mój dziadek pił coś takiego i mówił na to... psiutka. On mnie tego nauczył pić, ale kurwa w życiu nie powiedziałbym, że "psiutka" to nazwa własna. Do tej pory myślałem, że tylko on tak to nazywał.
Takie tam pierdolenie njuejdżowskich paranoików. A zresztą chuj z aspartami i innymi śmieciami dla hamburgerów.
Nie ma jak domowy sok owocowy i kompot.
Nie ma jak domowy sok owocowy i kompot.
Rakotwórczy słodzik to mit, potwierdzają to tysiące badań na całym świecie. Dzięki zjebanej propagandzie aspartam został najlepiej przebadaną substancją spożywczą. Sięgnijcie do literatury i wiarygodnych źródeł, a nie do ynternetowych ekspertów, którzy twierdzą, że szczepionki powodują autyzm.
Słodziki w nadmiarze mogę być szkodliwe i zaburzać pracę jelit, ale nie ma to związku z żadnym nowotworem.
Wszystko można zjeść i wypić, ale z umiarem kurwa jego mać. W owocach też jest cukier (fruktoza), w piwie (maltoza).
Naprawdę tak trudno zrozumieć, że to dawka czyni truciznę?
A propos filmu - to ten z cyklu "no kurwa rzeczywiście". Nie łatwiej złapać za etykietę i przeczytać "wartość odżywcza w 100ml"?
Słodziki w nadmiarze mogę być szkodliwe i zaburzać pracę jelit, ale nie ma to związku z żadnym nowotworem.
Wszystko można zjeść i wypić, ale z umiarem kurwa jego mać. W owocach też jest cukier (fruktoza), w piwie (maltoza).
Naprawdę tak trudno zrozumieć, że to dawka czyni truciznę?
A propos filmu - to ten z cyklu "no kurwa rzeczywiście". Nie łatwiej złapać za etykietę i przeczytać "wartość odżywcza w 100ml"?
gdybym miał się odmawiac wszystkiego to juz wolałbym zdechnąć.
orion123123 napisał/a:
gdybym miał się odmawiac wszystkiego to juz wolałbym zdechnąć.
dokładnie
Fajki, alkohol, narkotyki to trucizna.
Cukier, sól też. Mięso, białe pieczywo, makorany itd.
Jakbym się miał kurwa przejmować co żre i w jakiej ilości i jeść te gówniane bezglutenowe papki to wolałbym se w łeb palnąć - bo po chuj żyć i odmawiać sobie podstawowych przyjemności.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów