Ciekawe co będziecie pisać, kiedy zakontraktują mi walkę z Mariuszem Pudzianowskim i go zwyciężę. Wtedy będziecie chcieli autografy, to powiem: won!
Trenuję po kilka godzin dziennie, stosuję ścisłą dietę. Krótko mówiąc ciężko pracuję na swój sukces.
A wy tylko potraficie krytykować i pisać prześmiewcze komentarze.
Trollować to ty możesz swoją starą jak ci kaszki gotuje na te twoje treningi bucu.
Sami zobaczycie niedługo jak tego waszego Pudzianka poskładam, ciekawe co wtedy powiecie.
Ćwiczę sztuki walki i gdybym tam był, pozamiatałbym tym gościem za walenie w publiczny autobus pięścią. Publiczną własność szanuję i traktuję jak swoją, więc nie pozwoliłbym mu na taką zniewagę.
Wyciągnąłbym go z tego samochodu i nakopał mu do dupy. Założył dźwignie tak bolesną, że piałby i prosił o litość.
Po tym wszystkim obudziłbyś się ze stojącym siusiakiem i plamą na badejkach.
A jeśli faktycznie trenujesz jakieś "sztuki walki" to powinieneś znać pierwszą ich zasadę. Z tego co piszesz jedyne co możesz trenować to zwykłe walenie gruchy.
Twoja inteligencja mnie przeraża. Nie wszystkie autobusy są publiczneĆwiczę sztuki walki i gdybym tam był, pozamiatałbym tym gościem za walenie w publiczny autobus pięścią. Publiczną własność szanuję i traktuję jak swoją, więc nie pozwoliłbym mu na taką zniewagę.
Wyciągnąłbym go z tego samochodu i nakopał mu do dupy. Założył dźwignie tak bolesną, że piałby i prosił o litość.
Twoja inteligencja mnie przeraża. Nie wszystkie autobusy są publiczne
Ten akurat jest publiczny. Poznaję po odgłosie uderzania w niego pięścią.
Tu Mariusz. Tak czytam Twoje posty i wstyd mi za Ciebie w imieniu zawodowców. Nie będziemy razem walczyć. Nigdy
kurwa takie cos mnie rozbawia:D pokonal nie jednego kozaka pod klubammi techno xD nie moge kurwa nie moge
Mam 51cm na bicepsie i pokonałem nie jednego kozaka pod wieloma klubami techno. Jestem jednym z najlepszych fajterów w Polsce, a może nawet najlepszym, więc nie mów mi, że chuja bym zrobił tak?
buahahahahahahaTen akurat jest publiczny. Poznaję po odgłosie uderzania w niego pięścią.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów