📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Koli ładnie prowokujesz w każdym poście. Lekcje byś odrobił zamiast zaśmiecać internet. I może wtedy faktycznie pracowałbyś na swój sukces.
A mnie bardziej niż Kali bawią te pajace które z zaciśniętą wargą i żyłką na czole odpisują na te farmazony:) Można was tak łatwo sprowokować jak srającego kota w kuwecie z szyberdachem.
Możecie już nie pisać do @Kali? I tak tego nie przeczyta, bo nie wie, że można przełączyć na następną stronę komentów...
Koli napisał/a:
Mam 51cm na bicepsie i pokonałem nie jednego kozaka pod wieloma klubami techno. Jestem jednym z najlepszych fajterów w Polsce, a może nawet najlepszym, więc nie mów mi, że chuja bym zrobił tak?
jeżeli chciałeś zrobić prowokacje to słaba choć niektórzy się złapali, a jeżeli nie to po prostu brak slow
Gurgul99 napisał/a:
Koli, uważaj żeby Ci żyłka nie pierdolneła, wtedy z walki z Pudzianem nici!
Ale się uśmiałem
Nie no ja pierdole, w chuj się uśmiałem, brawo Koli, prawdziwy z ciebie zjeb!
nie rozumiem dlaczego Koli chce wszystkich bić... to jakiś nadrzędny troll?
W ogóle co Wy tak z tą Warszawą... Nie każdy warszawiak to zjeb, w każdym innym mieście jest tyle samo idiotów co w Warszawie...
Nie, nie jestem z Warszawy
W ogóle co Wy tak z tą Warszawą... Nie każdy warszawiak to zjeb, w każdym innym mieście jest tyle samo idiotów co w Warszawie...
Nie, nie jestem z Warszawy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów