📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
hujem to jest ten typ w autobusie i burak w ciężarówce ... - ja tam zawsze tych kutasów biorę albo po trawniku albo awaryjnym właśnie ...
a po co sie na pas awaryjny wpierdalał? przez takich kutasów są potem wypadki. Chciał cwaniakować to niech teraz nakurwia dwa razy wolniej.
Ćwiczę sztuki walki i gdybym tam był, pozamiatałbym tym gościem za walenie w publiczny autobus pięścią. Publiczną własność szanuję i traktuję jak swoją, więc nie pozwoliłbym mu na taką zniewagę.
Wyciągnąłbym go z tego samochodu i nakopał mu do dupy. Założył dźwignie tak bolesną, że piałby i prosił o litość.
Wyciągnąłbym go z tego samochodu i nakopał mu do dupy. Założył dźwignie tak bolesną, że piałby i prosił o litość.
ramzei napisał/a:
@up Wielkiego chuja byś zrobił ...
Mam 51cm na bicepsie i pokonałem nie jednego kozaka pod wieloma klubami techno. Jestem jednym z najlepszych fajterów w Polsce, a może nawet najlepszym, więc nie mów mi, że chuja bym zrobił tak?
@koli
Jaki Ty kurwa odważny jesteś! Ale byś mu spuścił wpierdol, niesamowite!
Aż kierowca autobusu biłby brawo.
Niesamowity jesteś, serio. Prawie jak Chuck Norris.
Jaki Ty kurwa odważny jesteś! Ale byś mu spuścił wpierdol, niesamowite!
Aż kierowca autobusu biłby brawo.
Niesamowity jesteś, serio. Prawie jak Chuck Norris.
@Koli
Niesamowite opisy z wielką dokładnością. Myślałeś może o pisaniu powieści?
Niesamowite opisy z wielką dokładnością. Myślałeś może o pisaniu powieści?
Cytat:
Mam 51cm na bicepsie i pokonałem nie jednego kozaka pod wieloma klubami techno. Jestem jednym z najlepszych fajterów w Polsce, a może nawet najlepszym, więc nie mów mi, że chuja bym zrobił tak?
Ha, SIŁA! MASA! BRAK KUTASA. Piszesz jak mały siusiak, więc może i masz 51 cm(zalane fatem:D) ale mózg i "jaja" to prędzej u blondynki bym znalazł. W CV sobie wpisz, "king brus li karate mistrz hobbysta, trenuje pod klubami techno.".
Ogólnie to tutaj widze samych znawców jazdy, czesto pas dla taxi/karetek.policji jest także pasem do skręcania w prawo, wystarczy, że mu sie pojebały drogi. Kierowca autobusu kutas nic więcej. Taki rzeczy was irytują ale lewy pas wolniejszy od prawego to już nie, wdupcy się taki pan kierowca swoim matizem 1.1 i zablokuje ruch pyrkając 60 km/h...
Co do kaliego to nie skomentuje bo już i tak oplułem monitor ze śmiechu i nie chce jeszcze klawiatury opluć.
Co do samej sytuacji to cośtam pierdolicie ,ze kierowca busa to chuj. Jak ma typ jakiś problem w osobówce to czemu na chwile się nie zatrzyma aby ten autobus go wyprzedził i wjedzie sobie za autobus i po sprawie.
Co do samej sytuacji to cośtam pierdolicie ,ze kierowca busa to chuj. Jak ma typ jakiś problem w osobówce to czemu na chwile się nie zatrzyma aby ten autobus go wyprzedził i wjedzie sobie za autobus i po sprawie.
Ciekawe co będziecie pisać, kiedy zakontraktują mi walkę z Mariuszem Pudzianowskim i go zwyciężę. Wtedy będziecie chcieli autografy, to powiem: won!
Trenuję po kilka godzin dziennie, stosuję ścisłą dietę. Krótko mówiąc ciężko pracuję na swój sukces.
A wy tylko potraficie krytykować i pisać prześmiewcze komentarze.
Trenuję po kilka godzin dziennie, stosuję ścisłą dietę. Krótko mówiąc ciężko pracuję na swój sukces.
A wy tylko potraficie krytykować i pisać prześmiewcze komentarze.
Koli, uważaj żeby Ci żyłka nie pierdolneła, wtedy z walki z Pudzianem nici!
Przepraszam, w tym momencie zrobilo mi sie bardzo przykro i głupio, zachowałem się jak gimbus, wybacz mi:( Nie chce mieć lipy.
Mógł sie zatrzymac a może nie mógł, tak na prawde i tak nie wiadomo jak sytuacja wyglada od początku.
Mógł sie zatrzymac a może nie mógł, tak na prawde i tak nie wiadomo jak sytuacja wyglada od początku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów