18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne
Gość z Finlandii, który od dobrych kilku lat robi stream 24/7 ze swojego życia - siedzenia przed komputerem jest teraz w poważnym stanie.
Choruje na raka (nie wiem jak długo) ale stracił już nos a teraz ma przerzuty do mózgu. Jak twierdzi jego lekarz zostało mu max 10 miesięcy życia.
Link do streama: www. cyberman. fi
Facet zbiera na swój pogrzeb a popisać możecie z nim o każdej porze dnia i nocy na jego chacie

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
petru23 2019-07-15, 3:05 4
Wrzuć film jak umiera na streamie
Zgłoś
Taz 2019-07-15, 7:24 6
Teraz nie powie panu doktorowi, ze wczoraj tego nie było, bo doktor ogląda go na streamie
Zgłoś
mygyry 2019-07-15, 7:45 38
Dostał raka od siedzenia przed kompem, mama miała rację...
Zgłoś
Wiewór 2019-07-15, 7:55 6
I koszulka warcrafta... esencja przegrywa.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-07-15, 8:45 3
To może podasz adres tej jego chaty...
Zgłoś
MalcolmX 2019-07-15, 11:55
To Cybermarian? O kurwa ale smutne
Zgłoś
de_Sade 2019-07-15, 12:12 7
To co ma na głowie nazywa się "pampuch", czyli klucha robiona na parze. Zbieranie na własny pogrzeb też bez sensu. Ki chuj go obchodzi, co się stanie z jego cielskiem???
Zgłoś
Speakerninja 2019-07-15, 12:27 29
Jestem w szoku jaka tu kurwa znieczulica panuje. Niedługo po tym jak ukazał się ten post ktoś napisał pod streamem do unierajacego typa ,,wstawaj kurwa nierobie".

No do chuja. Jak to trzeba mieć najebane we łbie, aby pisać tego typu komentarz do typa ,które ostatnie chwilę spędza z nieznajomym osobami bo pewnie nie ma już rodziny....

By tobie lewatywe z h2so4 przypisali peździerzu.
Zgłoś
Misiek_KRK 2019-07-15, 13:10 20
Jakim trzeba być idiotą, żeby oglądać, podziwiać i dawać kasę obcemu facetowi za to, że nic nie robi.
Tylko gimbusiarnia posiadająca kasę od tatusia może być tak głupia.
Ja muszę zapierdalać po 10 godzin w własnej firmie, żeby zarobić na rodzinę, wczasy, szkoły, samochody , ZUSy, podatki it.
A taka menda społeczna, żeruje na socjalu i ma czelność zbierać kasę od dzieciaków.
Lepszy od Rydzyka
Zgłoś
UzytnikJutjub 2019-07-15, 14:04 8
Misiek_KRK napisał/a:

Jakim trzeba być idiotą, żeby oglądać, podziwiać i dawać kasę obcemu facetowi za to, że nic nie robi.
Tylko gimbusiarnia posiadająca kasę od tatusia może być tak głupia.
Ja muszę zapierdalać po 10 godzin w własnej firmie, żeby zarobić na rodzinę, wczasy, szkoły, samochody , ZUSy, podatki it.
A taka menda społeczna, żeruje na socjalu i ma czelność zbierać kasę od dzieciaków.
Lepszy od Rydzyka

Nikt mu nic nie daje a już na pewno nie finowie. Typ jest znienawidzony w finlandii bo podobno pisał sobie z jakąś 15 latką no i ogólnie niezly creeper z niego.
Ma epilepsje i jakąs tam jeszcze chorobe. Potrafi wstać, upaść i rozwalić sobie głowe czy coś innego.
Sa foty na necie jak leży nieprzytomny i pogotowie do niego wbija na chate.
Taki samotnik, nie ma rodziny, znajomych ani nikogo. Tylko ten stream

Odpowiedziałem raczej na wszystko w tym komentarzu.

A no i jak jakiś 15 letni cwel z SADOLA wchodzi na chat i go wyzywa to skale zażenowania wypierdala w kosmos.
Zgłoś
r061071 2019-07-15, 15:15 2
bardzo zasmuciła mnie to wiadomosc kiedy dokladnie pogrzeb ?
Zgłoś
zonkyZonk 2019-07-15, 16:05
Chory człowiek, a ci mu jeszcze chcą na chacie mazać sprayem. A tak na poważnie to gdzie ta chata?
Zgłoś
Cryo 2019-07-15, 16:06
UzytnikJutjub napisał/a:

Nikt mu nic nie daje a już na pewno nie finowie. Typ jest znienawidzony w finlandii bo podobno pisał sobie z jakąś 15 latką no i ogólnie niezly creeper z niego

Zjeb "gural" też jest znienawidzony przez cały kraj, ale jednak kasę od gimbusów dostaje.
Zgłoś
s................s 2019-07-15, 16:07 5
Cytat:

Jestem w szoku jaka tu kurwa znieczulica panuje. Niedługo po tym jak ukazał się ten post ktoś napisał pod streamem do unierajacego typa ,,wstawaj kurwa nierobie".

Też dziwie się skąd ta znieczulica, bo ten gość żyje i wygląda tak, jak wyobrażam sobie typowego użytkownika tego portalu. Może sami siebie nienawidzą i widzą w kolesiu odbicie własnego życia?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem