Taką mam pracę non stop przy kompie, więc węszę po portalach i czytam
Poczytałem trochę na tym portalu o Cyganach, jako, że mam swoje lata, to sobie myślę, młodzi gniewni, muszą się wyszumieć, dlatego tak o nich piszą, mnie tam cygan ani ziębi ani grzeje, brałem to na mięko
Ale czytając co jakiś czas o nich i widząc różne filmiki siłą rzeczy zaczynam o nich myśleć, może faktycznie coś z nimi nie tak, bo pracy kurwy nie mają a po zasiłek pierwsi, ale nie tylko to wiele innych rzeczy
Aż ostatnio mi znajoma opowiedziała o sytuacji z naszego miasta, była z koleżanką na basenie w saunie.
Wlazł cygan, wlazł jebany z maszynką jednorazową i zaczął się po gębie skrobać a maszynkę płukał w drewnianym wiaderku z wodą do polewania kamieni
Dziewczyny się bały ciawasa, to się nie odzywały a on się skrobał i płukał, co za tępy chuj, co za prymityw ?!
Na plus dla niego, ze chociaż wlazł do takiego przybytku jak sauna czy basen, może to było powodem, ze cyganiak młody taki wiecie młody don wasyl, wiec trochę dba, ale jaki nieokrzesaniec
Potem ktoś nie świadomy wejdzie, polewa kamienie i wdycha palącą się na kamieniach szczecinę pojeba
Macie rację, to są kurwa podludzie, nie mogą być na poziomie ludzi normalnych.
Nie nawołuję do pogardzania czy szykanowania tej nacji, każdy ma swój rozum, każdy niech sam oceni, ale ja wiem jedno, odstają kulturowo, mentalnie, psychicznie, intelektualnie
Człowiek się uczy całe życie, mi przyszło przejrzeć na oczy w wieku lat 40-stu
.