📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tylko ludzie mogą wyznawać jakąś religie, wiec kogo próbujesz oszukać jak jakiś cygan
Oszukali to ciebie starzy mówiąc, że nie jesteś adoptowany. Nazywaj mnie jak chcesz (mam to w dupie) ale nie od cygana!
@up spokój pizdo, nie unoś sie tak nie mial zamiaru nawet tknąć Twojej dumy i honoru
buddyzm to nie religia tylko filozofia zycia, tak wiec raczej mozna okreslic jaki sposob zycia przyjeli cyganie - bruddyzm, natomiast mozna byc jednoczesnie buddysta i np chrzescijaninem (muslimem nie mozna jednoczesnie byc)
szogunek,
No nie za bardzo można być buddystą i chrześcijaninem. Buddyzm to ateistyczny pogląd na świat, do tego w buddyzmie występują elementy okultystyczne - prosi się demony o ochronę, dobrobyt itd. Do tego (jak mi kiedyś tłumaczyła katechetka) wiara w reinkarnację odbiera sens męczeńskiej śmierci Jezusa. Także oba te stanowiska - buddyzm i chrześcijaństwo się wykluczają. Jednak jak musiałbym wybierać to wolałbym zadeklarować się, jako buddysta. Jakoś to bardziej do mnie przemawia, niż te żydowskie opowieści.
No nie za bardzo można być buddystą i chrześcijaninem. Buddyzm to ateistyczny pogląd na świat, do tego w buddyzmie występują elementy okultystyczne - prosi się demony o ochronę, dobrobyt itd. Do tego (jak mi kiedyś tłumaczyła katechetka) wiara w reinkarnację odbiera sens męczeńskiej śmierci Jezusa. Także oba te stanowiska - buddyzm i chrześcijaństwo się wykluczają. Jednak jak musiałbym wybierać to wolałbym zadeklarować się, jako buddysta. Jakoś to bardziej do mnie przemawia, niż te żydowskie opowieści.
Hehe brudno to będziecie dopiero mieli jak dostaniecie wezwanie z policji za wpisy rasistowskie tak jak ja dzisiaj.
Ahhh" kraj taki piękny! ale ludzie kurwy" J. Piłsudski
Ahhh" kraj taki piękny! ale ludzie kurwy" J. Piłsudski
Serce mi rośnie jak widzę ostatnią aktywność anty cygańską na sadolu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów