18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 30 minut temu
Cygański aquapark
f................8 • 2012-09-16, 11:29
Reporter mówi,że woda jest pełna odpadków i spływają do niej ścieki ze sraczy,ale chuj to,cygany mówią,że dobra jest woda i ciepła za to

akcja od dziesiątej sekundy

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bila 2012-09-16, 15:06
siwy989 napisał/a:

Opowieść z życia wzięta :

2 Lata temu byłem ze znajomymi na spływie kajakowym. Noclegi jak to na kajakach się jest , pod namiotami na jakimś polu. Podczas 3 dnia spływu mieliśmy nocować na nie dużym polu namiotowym, jakieś 150m x 100m . Po dopłynięciu się rozpakowaliśmy , namioty rozłożyliśmy i poszliśmy do sklepu po prowiant , po powrocie zobaczyliśmy pełne pole kurwa kempingów , lodówek , kuchenek gazowych , satalit itp. W ciągu 30 min była masa tych cyganów , całe pole nam zajęli . Baliśmy się jak skurwysyn ich , bo chuj wie co oni nam mogą zrobić więc omijaliśmy ich szerokim łukiem. Moja koleżanka jak szła w krótkich spodenkach to modelki te cyganki się patrzyły na nią jak by ją miały zjeść, same zapieradały w długich spódnicach. Ok. 22 robiło się już ciemno i te cygany zrobili ognisko, impreza na max, tańczyli , śpiewali . My siedzieliśmy przed namiotami i baliśmy się ruszczyć, bo pewnie chcieli nas zjeść. Po parunastu minutach przyszedł do nas taki dziadek od nich i zaprosił na ciepły posiłek, odmawialiśmy ale nalegał więc obsrani poszliśmy..... Tak się z nimi nawpierdalałem, nachlałem tych ich trunków , że nie miałem siły rano wejść do namiotu. O 11 mieliśmy się zwijać to te cyganie przyniesli nam tyle żarcia, że na cały rok by mi starczyło , dziękowali nam za wspólną zabawę. Tak życzliwych ludzi jeszcze nie poznałem. Odrazu mówię nic nam nie zajebali.... Chodzą o nich opinie takich i takich ale polecam pierw ich poznać potem oceniać

To rada na przyszłość,żevbyś więcej się nie bał,łapiesz pierwszego z brzegu,wkładasz mu palec w oko,wyjmujesz je razem z kręgosłupem i plujesz.Najlepiej jak naplujesz na najstarszego cygana,potem całe te kurewskie niedobite przez Adolfa plemie będzie cię omijać szerokim łukiem,do kurwy nędzy,boisz się we własnym kraju jakiś zawszonych kurew.

P.S doczytałem do końca,chyba się w nocy moczysz.
Zgłoś
D................D 2012-09-16, 15:19
Kapia sie w błocie tylko głodu i aids im brakuje
Zgłoś
e................z 2012-09-16, 15:29
swój do swojego ciagnie oni są jak gówno wysrane na cywilizacje
Zgłoś
joker28029 2012-09-16, 15:43
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .q
Zgłoś
o................c 2012-09-16, 15:47 1
jedyne co przetrwa koniec świata to karaluchy i cyganie a nie sory tylko cyganie bo wpierdolą karaluchy
Zgłoś
n................8 2012-09-16, 16:03
Cygan gorszy od gówna to w takiej wodzie może się kąpać
Zgłoś
erni13 2012-09-16, 16:32
Co za kraj? Słowacja?
Zgłoś
M4rkOPL 2012-09-16, 16:39
Dobrze, dobrze. Szybciej pierdoloną na jakiegoś fysa. Selekcja naturalna, słabe jednoski eliminują się same
Zgłoś
stasikowa 2012-09-16, 18:41 2
0:29 Nawet sobie kółko do pływania znalazł
Zgłoś
maxerius 2012-09-16, 18:46
@Fryca88 przeglądając harda, ku mojemu rozczarowaniu trafiałem na filmiki z kolesiami którzy także mieli dużo wspólnego z "88", i to właśnie oni zapinali się w dupska :<
Zgłoś
T34v2 2012-09-16, 19:18
Nerd napisał/a:

Vitajte v Slovensko - v statu cigani...
Jeśli ktoś będzie miał okazję przejechać przez Słowację(chociażby na Węgry), to spotka sporo wiosek tego skurwysyństwa. Była nawet pewna gmina, której starosta(richtar, odpowiednik naszego wójta) był cyganem. Nie został on wybrany w normalnych wyborach, tylko państwo pozwoliło na takie coś, gdyż w tej gminie żyło 80% cyganów. Ten starosta wszystkie pieniądze, majątki gminne, ziemie w gminie rozdał, wzrosło bezrobocie(wbrew pozorom, część cyganów, nie wiem jakim sposobem, pracuje legalnie) i niestety, względnie na szczęście został odwołany z tej funkcji. Ten pseudonaród powinno się wytępić. Nie chcę nic mówić, ale księżyc jest wolny.
Jako ciekawostkę dodam,że u nas na Cyganów często mówi się Rumuny, na Słowacji Cyganie to Cyganie, na Węgrzech Cyganie są również nazywani Rumunami, zaś w Rumuni nazywa się ich ... Węgrami(przynajmniej tak jest w Transylwanii)

hehe dobre

Jest w małopolsce gmina Łącko (tak, ta od śliwowicy). W tej gminie leży miejscowość Maszkowice, gdzie cała osada cygańska jest. Te chuje chodzą i kradną od czasu do czasu, 99% bezrobotni itd.
Jak był remont rynku w Łącku to burmistrz pomyslał że będzie dobry- i zatrudnił 15 cyganów. W pierwszy dzien przyszli, w drugi- wszyscy rpzyniesli zwolnienia lekarskie.

Inna anegdotka? Proszę bardzo. Info pochodzi od strażaka z Nowego Sącza. Oczywiscie są tutaj meliny dziamonezów. Jakaś się zawaliła to miasto dało im mieszkanie socjalne w kamienicy. Pewnego dnia straż dostaje informacje że z mieszkania w tej kamienicy wydobywa się dym i śmierdzi w całym budynku. Goście przyjechali na miejsce, wbiegają na pietro do mieszkania- a tam kilku dziamonezów rozjebało parkiet, zrobili ognisko na środku pokoju i piekli sobie, jebani, kiełbaski i mięso jakieś.

A część cyganów to faktycznie pracuje normalnie, tyle że odcinają się od tej pojebanej reszty.
Zgłoś
TelewiZorro 2012-09-16, 19:36
jak leją i srają do tej wody to na pewno ciepła ;D
Zgłoś
Blondas123 2012-09-16, 19:46
Niech się wytruje to całe kurestwo ; ]
Zgłoś
wojas30 2012-09-16, 20:06
Kurwa oni przecież są jak szczury...nie do zajebania...
Zgłoś
Tilon 2012-09-16, 20:10
ponoć po reportażu wrócili bez kamery
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem