18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
gabriel0 2017-05-11, 13:58 3
"Na styl" pałaców. A i tak widać że z gówna ulepione. Do połowy cegła, potem suporek.

Rybka chwyciła spławik
Zgłoś
JohnMadafaka 2017-05-11, 14:08 33
Zastanawia mnie kto to budował, bo przecież cygan pracą się nie skala, a z drugiej strony cygan wynajmujący ekipę też nie pasuje. Chyba jedynym wyjaśnieniem jest, że w całości zajebali
Zgłoś
s0pel 2017-05-11, 14:15 4
Rumuni to nie są cyganie?
Zgłoś
el_kadafi 2017-05-11, 14:17 6
Poznański oddział słabo przędzie
goo.gl/maps/quYg7NLnBoM2
Zgłoś
Lysack 2017-05-11, 14:36 2
s0pel napisał/a:

Rumuni to nie są cyganie?

I co? Myślisz, że w Rumunii ich nie ma?

Tu z kolei zgierski oddział:
goo.gl/maps/EdNXYfbxhRy
Zgłoś
siwybis 2017-05-11, 16:50 20
Nie ma się co śmiać, na coś takiego trzeba ciężko popracować, jedna kradzież dziennie nie wystarczy.
Zgłoś
neced 2017-05-11, 17:53 1
Kurwa pojebało ich do reszty?
Zgłoś
Essent 2017-05-11, 17:54 2
Ciężko pracują to mają
Zgłoś
myjek 2017-05-11, 21:43 1
W Polszy też takie gówna stawiają??
Zgłoś
JohnMadafaka 2017-05-11, 21:48 10
@s0pel Nie. W Rumunii jest ich pokaźna liczba, a i pewnie w związku z karnacją Rumunów oraz nazwą "Romowie", są często myleni. Ale Rumun to Rumun, a cygan to cygan. W skrócie: cyganie to hindusi wyjebani z Indii, bo kradli.
Zgłoś
razak 2017-05-11, 22:58 1
to okno to kazałeś koledze otworzyć bo wiedziałeś, że tutaj to będziesz wrzucał i chcialeś nas wkurwić czy chłopaki nie mieli klimy w aucie ?? swoją drogą... nie pamiętam dokładnie gdzie, ale wiem... że w Polsce też jest jakaś duża wioska cyganów gdzie mają takie pseudo pałace bo pamiętam dalekie podróże do babci i historyjki i tych mieścinach.
Zgłoś
Arathnmor 2017-05-11, 23:08 1
Potworki architektury. Zwłaszcza w takim zagęszczeniu. Archaizmy jak miejscowy plan zagospodarowania przestrzennego czasami się przydają.

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
Tajulek 2017-05-11, 23:13 1
Takie pałacyki nawet w Poznaniu są, zawsze jak przejeżdżam ręka mi się rzuca na twarz

Najwyżej wyjebię
Zgłoś
Lysack 2017-05-11, 23:20 16
Chciałem zobaczyć jak to wygląda na street view, ale nie dałem rady po tym jak zobaczyłem dom wysadzany kradzionymi znaczkami mercedesa:

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów