Jeśli ci to nie interesuje scroluj dalej
Jeśli ci to nie interesuje scroluj dalej
ja włączając obojętnie jaką grę to właśnie oczekuję efektownej grafiki, wysokiej jakości tekstur, dobrej fabuły i ciekawej rozgrywki ...a nie kurwa zastanawiać się czyjego psa właśnie rozjebałem rakietnicą albo jak celuję lufę czołgu w budynek nie mam zamiaru się zastanawiać kto w nim mieszka - ma się rozjebać po trafieniu na miliard kawałków, efektownie zawalić a jak przez okna będą latały rozszarpane ciała to jeszcze lepiej! Gra pozostanie grą i jeśli ktoś potem ma problemy z rozpoznaniem gry od świata realnego to powinien udać się do szpitala. To samo powinni zrobić ci, którzy widzą tego typu zagrożenia w grach... tfu! tępe chuje swoją drogą.
To jest forum jakiś anonimowych pizd czy jak? Jak chcesz to sobie graj ciągle w bezmózgie gówna i odpierdol się od innych, a szczególnie od tych, którzy czasami oczekują czegoś więcej niż zwykłego napierdalania.
przez okna będą latały rozszarpane ciała
@nnvmen - Przecież napisał, że oczekuje dobrej fabuły. Jeśli dla ciebie głębia to cywile, do których można strzelać lub którzy giną w tle, to każda z częsci GTA ci wystaczy nawet te 2d.... Prawdziwy z ciebie koneser, nie to co to bydło grające bfy, csy, fallouty itp itd... Jeśli dla ciebie, ktoś kto nie potrzebuje być umoralnianym na każdym kroku, jest pizdą to strach pomyśleć czym ty jesteś
A czy napisałem, że każda gra taka ma być? Też gram w cs`a, NFS, bf, 3 części GTA też się przewinęły. Również z kumplami pogram w mortala czy w fifę jak nadarzy się okazja.
A teraz do czego piję. Skoro od filmów wojennych oczekuje się jak największego realizmu to dlaczego ma tego nie być w grach? Dlaczego mają być poważne książki, a gry mają być niedorobione pod pewnymi względami?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów