📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Polecam ksiażkę " Zderzenie cywilizacji i nowy kształt ładu światowego" ,swego czasu mocno skrytykowana ,której autor wysuwa tezę,że nowe wojny wybuchną w wyniku przenikania się różnych kultur i konfliktów wywołanych przez różnice pomiedzy tymi kulturami.
Moje życie to ciągłe mantry o pokój
Za Chiny nie dają mi go te mantry #Tybetańczyk
Problem jest taki, że jest nas ponad 6 mld, a im większa grupa tym wolniej ewolucja działa lub inaczej, tym większe zróżnicowanie zmian ewolucyjnych. Do tego rozwój cywilizacyjny i technologiczny jest coraz szybszy i ewolucja tym bardziej nie wyrabia. Wciąż funkcjonuje w nas wiele podświadomych/ponad świadomych/odruchowych zachowań, które nie sprawdzają się w obecnych warunkach.
i faktycznie ludzie nie mogliby podbic kosmosu.
kazda jedna planeta bylaby w stanie wojennym z inna.
tak jak na naszej skromnej planecie mamy kilka miejsc gdzie ludzie sie zabijaja i nienawidza tak samo na kazdej jednej planecie bylyby odmienne poglady i wojny.
+ o ile dojdzie do zaludnienia innych planet. ludzie tez za bardzo patrza na pieniadze zamiast na przetrwanie i rozwoj.
i faktycznie ludzie nie mogliby podbic kosmosu.
kazda jedna planeta bylaby w stanie wojennym z inna.
tak jak na naszej skromnej planecie mamy kilka miejsc gdzie ludzie sie zabijaja i nienawidza tak samo na kazdej jednej planecie bylyby odmienne poglady i wojny.
+ o ile dojdzie do zaludnienia innych planet. ludzie tez za bardzo patrza na pieniadze zamiast na przetrwanie i rozwoj.
Polecam ksiażkę " Zderzenie cywilizacji i nowy kształt ładu światowego" ,swego czasu mocno skrytykowana ,której autor wysuwa tezę,że nowe wojny wybuchną w wyniku przenikania się różnych kultur i konfliktów wywołanych przez różnice pomiedzy tymi kulturami.
Nie będzie wielkiej wojny jako takiej.
Będą konflikty lokalne, tzw. wojny domowe.
W Europie zachodniej będzie to się toczyć w większych miastach.
I wtedy wkroczy Wielki Brat z Ameryki,
aby ustabilizować sytuację w Europie swoim NWO.
Zaufaj mi. Jestem ekspertem.
Skrzynka wódki dla niego! Szkoda że zamkną go za "rasizm" po pobudce o 6 rano. Na yt poszedł sub.
Wiedzialem, ze nie jestem sam ze swoimi przekonaniami
I co to za muzyka w tle??
I co to za muzyka w tle??
Wiadomo od tylu lat, że natury się nie oszuka. Tak naprawdę wszyscy jesteśmy zwierzętami i skurwysynami dbającymi tylko o własną dupę i czekającymi jakby tu tylko komuś "dojebać" w tym ciężkim świecie.
Piwko za soundtrack z "Gladiatora". Co do samego gadania bym się zastanawiał.
:mysle:
Idąc tym tokiem myślenia to biali są również stworzeni do roboty, bo niby przecież Azjaci/Żółci (jak kto woli) są o wiele mądrzejsi i to oni są od myślenia a wszyscy inni od roboty. Tak samo jak jest dużo białych uczonych, tak samo jest z czarnymi. Również jest dużo białych roboli tak samo czarnych.
Jeśli już poruszasz temat Rasy Człowieka to bież po uwagę wszystkie Rasy.
Czekam na jakieś ciekawe odp. na ten komentarz.
Idąc tym tokiem myślenia to biali są również stworzeni do roboty, bo niby przecież Azjaci/Żółci (jak kto woli) są o wiele mądrzejsi i to oni są od myślenia a wszyscy inni od roboty. Tak samo jak jest dużo białych uczonych, tak samo jest z czarnymi. Również jest dużo białych roboli tak samo czarnych.
Jeśli już poruszasz temat Rasy Człowieka to bież po uwagę wszystkie Rasy.
Czekam na jakieś ciekawe odp. na ten komentarz.
up jasne że to jest pierdolenie nie brał bym tego na poważnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów