Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba się starzeję bo mimo wszystko chciałbym jednak wiedzieć o chuj tam chodzi. Dojebanie się do kogoś tylko i wyłącznie za to, że jest czarnym jest chujowe.
Może kradł, może gwałcił, może bezrobotny... tyle opcji a i tak widzimy tylko efekt końcowy bez prologu.
Jeśli coś zrobili i dostali za to wpierdol to spoko ale jeśli za sam fakt, że są czarni to w sumie chujowe.
Przecież powiedział że on czorny. Tylko nie wiem o co chodzi. Na czarno robił i skarbówka go goniła wpierdol spuścić?
A i tak to wystarczyło, żeby zebrać parę krzywych spojrzeń. Mają mnie za obcego? Zazdrość, bo on nie ma a ja tak?
A potem tacy głosują na "kato-prawicę".
Wyjeżdżając na zachód 13 lat temu miałem długie włosy, punkowalem i uważałem że wszyscy jesteśmy równi. Na szczęście życie zweryfikowało moje poglądy i dziś jestem największym rasistą wśród moich znajomych i przyjaciół. Mimo wszystko w życiu ciu nie wpadł bym na pomysł by kogoś napadać za samo pochodzenie i to jeszcze w kilku jak zwierzęta bez honoru. Odjebałem pół roku w wiezieniu za rasizm w UK, ale nawet jednego nie popchnąłem. Kurwa. Bądźmy ludźmi!
Z drugiej strony patrząc. Może chłopaki dzięki takim akcjom odwlekają śmierć swojej kultury i kraju. Może to oni mają rację. Może to my jesteśmy pizdeusze i patrzymy jak powoli nasz kraj przestaje być nasz.
Historia pokaże a nasze wnuki ocenią.
Z drugiej strony patrząc. Może chłopaki dzięki takim akcjom odwlekają śmierć swojej kultury i kraju. Może to oni mają rację. Może to my jesteśmy pizdeusze i patrzymy jak powoli nasz kraj przestaje być nasz.
Historia pokaże a nasze wnuki ocenią.
Wystarczy się rozmnażać i żyć po Bożemu. Nie trzeba nikogo bić bo i nikogo by nie było.
Chyba się starzeję bo mimo wszystko chciałbym jednak wiedzieć o chuj tam chodzi. Dojebanie się do kogoś tylko i wyłącznie za to, że jest czarnym jest chujowe.
Może kradł, może gwałcił, może bezrobotny... tyle opcji a i tak widzimy tylko efekt końcowy bez prologu.
Jeśli coś zrobili i dostali za to wpierdol to spoko ale jeśli za sam fakt, że są czarni to w sumie chujowe.
Czego Ty kurwa nie rozumiesz, czy może z piwnicy dopiero wypełzłeś na świat że nie wiesz że to orki. Orka można bez trudu wysłać na front w imię chuj wie czego, za chuj wie co bez niczego i będzie tam siedział w okopie jak troglodyta bijąc się przeciwko równym sobie . Więc co Ty chcesz drążyć temat jaki mają motyw XDD
i teraz te wszystkie spierdolone prawackie ścierwa walą konia do obrazka putina za tę wolność i bezkarność przy nakurwianiu czarnych, żydów, elgiebete, masonów, cyklistów, reptilian, mieszkańców zgniłego zachodu, zwolenników demokracji, kapitalizmu i tym podobnego zła na tym świecie.
I gdzie minusy?
Nara!! 🖕
Gdzie du chuja na tym filmie jest jakiś czarny. Albo jestem już ślepy albo coraz chujowsza jakość filmów. Chyba że z braku laku wymyślają czarnego żeby było komu wjebać.
Ruscy tak mówią o Czeczenach, Inguszach. Ogólnie o ludziach którzy mają kaukaskie rysy twarzy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów