18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie - ostatnia aktualizacja: 25 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 9:14
Czarni w rosji nie lubiani
guciokonda • 2024-10-26, 14:03
On czorny

Zgłoś
silwerbalk 2024-10-27, 1:04 1
duszekklebuszek napisał/a:

Smoluchy powinni jebać na plantacji bawełny a nie wędrować do Europy. Mam nadzieję, że jak już będą masowo przybywać do nas , to tak samo będą traktowani.
Nara!! 🖕

Kurwa marzenia ściętej głowy ..... Parę takich akcji parę skazań i ludzie będą siedzieć na pizdzie ze strachu o to czy czasem za krzywo nie spojrzeli na abbibi lub Hassan bo ten podpierdoli cię na policję ....
Zgłoś
pszkks 2024-10-27, 8:09
Kiedyś biali czarnych teraz czarni białych, czyli jak się los znów odwróci biali nie mogą tego zmarnować.
Zgłoś
Pandemian 2024-10-27, 15:03
arnold_zboczek91 napisał/a:

Polacy wcale nie lepsi. Nosze czarną brodę. Włosy ciemny blond, karnacja ciemniejsza niż prawdziwi słowianie polscy. Oczy tez mam zielone, więc nie zaliczam się do "ciapaka".
A i tak to wystarczyło, żeby zebrać parę krzywych spojrzeń. Mają mnie za obcego? Zazdrość, bo on nie ma a ja tak?
A potem tacy głosują na "kato-prawicę".

Jesteś Polakiem?
Zgłoś
arnold_zboczek91 2024-10-27, 16:19
Pandemian napisał/a:

Jesteś Polakiem?

No tak
Zgłoś
Judasz z IKEI 2024-10-27, 19:12
arnold_zboczek91 napisał/a:

Polacy wcale nie lepsi. Nosze czarną brodę. Włosy ciemny blond, karnacja ciemniejsza niż prawdziwi słowianie polscy. Oczy tez mam zielone, więc nie zaliczam się do "ciapaka".
A i tak to wystarczyło, żeby zebrać parę krzywych spojrzeń. Mają mnie za obcego? Zazdrość, bo on nie ma a ja tak?
A potem tacy głosują na "kato-prawicę".

Masz coś z głowką dzieciaku? Oceniasz polakow bo sie krzywo kilka razy popatryli? A może srać im sie chiało i kibla szukali?
Co kogo obchodzi czy masz brode czy nie. Świat nie kreci się wokół ciebie.
Zgłoś
dr.lecter 2024-10-27, 20:30
Dzikusy leją dzikusów - jaka jest pomiędzy nimi różnica?
Zgłoś
arnold_zboczek91 2024-10-27, 22:09
Judasz z IKEI napisał/a:

Masz coś z głowką dzieciaku? Oceniasz polakow bo sie krzywo kilka razy popatryli? A może srać im sie chiało i kibla szukali?
Co kogo obchodzi czy masz brode czy nie. Świat nie kreci się wokół ciebie.

Jakimś dziwnym trafem wtedy, kiedy nie miałem brody to nie było takich sytuacji.
Zgłoś
Kaczor68 Wczoraj 14:20
A kogo kacapy lubią? Nawet sami do siebie nie pałają miłością.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów