Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Smoluchy powinni jebać na plantacji bawełny a nie wędrować do Europy. Mam nadzieję, że jak już będą masowo przybywać do nas , to tak samo będą traktowani.
Nara!! 🖕
Kurwa marzenia ściętej głowy ..... Parę takich akcji parę skazań i ludzie będą siedzieć na pizdzie ze strachu o to czy czasem za krzywo nie spojrzeli na abbibi lub Hassan bo ten podpierdoli cię na policję ....
Polacy wcale nie lepsi. Nosze czarną brodę. Włosy ciemny blond, karnacja ciemniejsza niż prawdziwi słowianie polscy. Oczy tez mam zielone, więc nie zaliczam się do "ciapaka".
A i tak to wystarczyło, żeby zebrać parę krzywych spojrzeń. Mają mnie za obcego? Zazdrość, bo on nie ma a ja tak?
A potem tacy głosują na "kato-prawicę".
Jesteś Polakiem?
Polacy wcale nie lepsi. Nosze czarną brodę. Włosy ciemny blond, karnacja ciemniejsza niż prawdziwi słowianie polscy. Oczy tez mam zielone, więc nie zaliczam się do "ciapaka".
A i tak to wystarczyło, żeby zebrać parę krzywych spojrzeń. Mają mnie za obcego? Zazdrość, bo on nie ma a ja tak?
A potem tacy głosują na "kato-prawicę".
Masz coś z głowką dzieciaku? Oceniasz polakow bo sie krzywo kilka razy popatryli? A może srać im sie chiało i kibla szukali?
Co kogo obchodzi czy masz brode czy nie. Świat nie kreci się wokół ciebie.
Masz coś z głowką dzieciaku? Oceniasz polakow bo sie krzywo kilka razy popatryli? A może srać im sie chiało i kibla szukali?
Co kogo obchodzi czy masz brode czy nie. Świat nie kreci się wokół ciebie.
Jakimś dziwnym trafem wtedy, kiedy nie miałem brody to nie było takich sytuacji.
Ja przynajmniej swojego starego poznałem, twój natomiast stchórzył i wyjebał do Anglii jak się dowiedział że zostanie ojcem, a ciebie zrobił w chuja mówiąc ci że idzie do sklepu po szlugi
Też poznałem twojego starego. Przyjechał na pontonie z afrika
Też poznałem twojego starego. Przyjechał na pontonie z afrika
Ty sie lepiej o swojego starego martw, żeby wam hajs dał za alimenty jak sie nie chce z wami widzieć. Kurwa typie ty żeś tydzień nad tym tekstem myślał,czy mama ci dała szlaban na komputer na tydzień ?
Ty sie lepiej o swojego starego martw, żeby wam hajs dał za alimenty jak sie nie chce z wami widzieć. Kurwa typie ty żeś tydzień nad tym tekstem myślał,czy mama ci dała szlaban na komputer na tydzień ?
Odpowiedź na twoje pytanie zostanie tajemnicą ale mam nadzieję że nie będziesz za bardzo nad tym główkował bo szkoła czeka zapewne;)
Odpowiedź na twoje pytanie zostanie tajemnicą ale mam nadzieję że nie będziesz za bardzo nad tym główkował bo szkoła czeka zapewne;)
Co ty gościu pierdolisz ,jak wypity to do snu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów