Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A jest jakieś miejsce w którym oni są lubiani oprócz USA ?
Biały traktuje czarnego jak prywaciarz Polaka robola
Biały traktuje czarnego jak prywaciarz Polaka robola
Jak se Polacy pozwalają to mają , skąd wiesz może w głębi duszy lubią to.
Jak se Polacy pozwalają to mają , skąd wiesz może w głębi duszy lubią to.
twój stary sobie pozwalał i wychował takiego imbecyla jak ty.
twój stary sobie pozwalał i wychował takiego imbecyla jak ty.
Ja przynajmniej swojego starego poznałem, twój natomiast stchórzył i wyjebał do Anglii jak się dowiedział że zostanie ojcem, a ciebie zrobił w chuja mówiąc ci że idzie do sklepu po szlugi
Nagrania z francji tylko w negatywie
We Francji, co by nie było, to jednak nagrania w FHD są spodziewanym standardem, w Rosji, jak widać często, Sony Ericsson K750i nadal rządzi z nagraniami w formacie 3gp, 15-25 FPS.
Może kradł, może gwałcił, może bezrobotny... tyle opcji a i tak widzimy tylko efekt końcowy bez prologu.
Jeśli coś zrobili i dostali za to wpierdol to spoko ale jeśli za sam fakt, że są czarni to w sumie chujowe.
Chyba się starzeję bo mimo wszystko chciałbym jednak wiedzieć o chuj tam chodzi. Dojebanie się do kogoś tylko i wyłącznie za to, że jest czarnym jest chujowe.
Może kradł, może gwałcił, może bezrobotny... tyle opcji a i tak widzimy tylko efekt końcowy bez prologu.
Jeśli coś zrobili i dostali za to wpierdol to spoko ale jeśli za sam fakt, że są czarni to w sumie chujowe.
Myślę że poprostu czarni i tyle. Ruscy tak mają że jest jakaś idea chujowa albo nie, idą i robią. Tak samo jak swego czasu z bezdomnymi było a może i dalej jest.
Myślę że poprostu czarni i tyle. Ruscy tak mają że jest jakaś idea chujowa albo nie, idą i robią. Tak samo jak swego czasu z bezdomnymi było a może i dalej jest.
Co ty robisz??
Chyba się starzeję bo mimo wszystko chciałbym jednak wiedzieć o chuj tam chodzi. Dojebanie się do kogoś tylko i wyłącznie za to, że jest czarnym jest chujowe.
Może nie pomyślałeś że to tak prewencyjnie, widzisz w państwach europy typu ,,multi-kulti'' to właśnie mniejszości rasowe prowadzą w rankingach względem przestępstw
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów