📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzielnica tak, że ratunek powinien być realizowany przez ostrzał artyleryjski a nie przez straż pożarną..
Kierownik powie, że dokładnie tak chciał zrobić
Zapinał by te tłustą babke bez zębów. Zarobiła by u mnie na nową szuflade.
"Miłośnik letniego ogumienia"
Widać, że koleś wstał lewą noga i zaczął tracić grunt pod nogami bo mu się noga powinęła.
Na szczęście na koniec stanął na nogi
Widać, że koleś wstał lewą noga i zaczął tracić grunt pod nogami bo mu się noga powinęła.
Na szczęście na koniec stanął na nogi
Gdy przyód wozu zjechał na trawnik to prawie wyhamował ale dupa została na drodze i się zaczęła rozpędzać z górki. Myślicie, że gdyby cały wjechał na trawnik to by na nim wyhamował?
Przynajmniej strażacy byli na miejscu żeby udzielić sobie pierwszej pomocy przedmedycznej.
Nawet jakbyś założył kondoma w którym Cie znaleźli na koła to by nic nie dało
oh my god x10
;lauchy zawsze takie same
;lauchy zawsze takie same
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów