18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
klon598 2017-03-10, 18:57 66
Trochę śmieszne w chuj jak te typki w 18:03 potrafią być kozakami jak jest z 5 na 1. Cipki
Zgłoś
Zapi93 2017-03-10, 19:12 14
I do tego szczucie psem bez kagańca w tłumie. Jakby się uparł to mógłby srogiego smrodu narobić brudasom z HIVa.
Zgłoś
J................3 2017-03-11, 0:38 3
Ten Joak czy jak mu tam, to jakiś cienki się zrobił.
Humor Kozy o wiele bardziej mi się podoba.
Zgłoś
kierownikmasarni 2017-03-11, 0:38
A ten jeszcze daje rade ...
Zgłoś
Cryo 2017-03-11, 16:47 1
Rząd powinien przegłosować ustawę o wywożeniu robaków ze sramtify do Afganistanu.
Zgłoś
Pitok 2017-03-11, 16:52 36
- Chodź jeden na jednego
- Jeden na jednego? Chyba oszalałeś

Zgłoś
zielak300 2017-03-11, 17:52 5
Czy ktoś powiązany z rządem nie mógłby zorganizować jakiś bojówek do których mogli by się zaciągać młode chłopaki i rozganiać te marsze? Coś na kształt niemieckiego SA czy tych które Putin wysyła na manifestacje homoseksualne w Rosji. Młody zwinny chłopaczek, mógłby dostać jakiś uniform i pałkę i zresztą ekipy, strategicznie gnębić ten bród na ulicach.

Zgłoś
gohan27-01 2017-03-11, 17:56 4
up tak samo na marszach narodowców taka sama skrajność debilizmu.
Zgłoś
black88 2017-03-11, 18:11 9
ta warszawa to rzeczywiście burdel

Najlepiej wypowiedział się ten tynkarz. Prosta mądrość życiowa - przywołał wspomnienie ukrainek które zapierdalały z zaprawą na 3 piętro żeby zarobić na chleb.
A tym kurwa źle.

reporter -"jakie konkretnie wolności są łamane?"
głupia cipa - "no teraz niby żadne"

Zwykły człowiek po robocie chce się dostać z miejsca a do b, wyjść do knajpy, dojechać gdzieś tramwajem. A tu kurwa zamiast 15 minut jedziesz godzinę.

To samo było z tymi pizdami w krakowie 8 marca

Czekałem na moją lubą pół godziny, bo jak stwierdziła "jakieś pizdy protestują i wszystkie tramwaje jadą na inna pętlę"

No i takie jest podejście zwykłego człowieka
Zgłoś
Jeleniowski 2017-03-11, 19:38 4
,,Ja Cię atakuję? Wypierdalaj stąd'' no nie mogę co za typ hahahahahaha
Zgłoś
kenzol 2017-03-11, 20:15
Widać, że jedynie cudzoziemcy trzymali tutaj fason i zachowywali się kulturalnie. Reszta to bydło.
Zgłoś
tralala101 2017-03-11, 21:51 4
Zadymiarze z Antify i radykalnej prawicy cierpią na bardzo podobne schorzenie. Ci pierwsi mają skrajne niedojebanie mózgowe lewe, a drudzy niedojebanie mózgowe prawe III stopnia.
Zgłoś
Gambi 2017-03-11, 22:02
Z tym tekstem o antykoncepcji i "tabletkach po" trochę zajebało wiochą od niego.
Zgłoś
białywęgorz 2017-03-12, 2:22 1
Ale to jest kurwa plankton umysłowy, ja pierdole
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów