Najpierw mieliśmy strajki na dzień kobiet, teraz mamy czarny protest reaktywację. KOD się kończy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Trochę śmieszne w chuj jak te typki w 18:03 potrafią być kozakami jak jest z 5 na 1. Cipki
I do tego szczucie psem bez kagańca w tłumie. Jakby się uparł to mógłby srogiego smrodu narobić brudasom z HIVa.
Ten Joak czy jak mu tam, to jakiś cienki się zrobił.
Humor Kozy o wiele bardziej mi się podoba.
Humor Kozy o wiele bardziej mi się podoba.
A ten jeszcze daje rade ...
Rząd powinien przegłosować ustawę o wywożeniu robaków ze sramtify do Afganistanu.
Czy ktoś powiązany z rządem nie mógłby zorganizować jakiś bojówek do których mogli by się zaciągać młode chłopaki i rozganiać te marsze? Coś na kształt niemieckiego SA czy tych które Putin wysyła na manifestacje homoseksualne w Rosji. Młody zwinny chłopaczek, mógłby dostać jakiś uniform i pałkę i zresztą ekipy, strategicznie gnębić ten bród na ulicach.
up tak samo na marszach narodowców taka sama skrajność debilizmu.
ta warszawa to rzeczywiście burdel
Najlepiej wypowiedział się ten tynkarz. Prosta mądrość życiowa - przywołał wspomnienie ukrainek które zapierdalały z zaprawą na 3 piętro żeby zarobić na chleb.
A tym kurwa źle.
reporter -"jakie konkretnie wolności są łamane?"
głupia cipa - "no teraz niby żadne"
Zwykły człowiek po robocie chce się dostać z miejsca a do b, wyjść do knajpy, dojechać gdzieś tramwajem. A tu kurwa zamiast 15 minut jedziesz godzinę.
To samo było z tymi pizdami w krakowie 8 marca
Czekałem na moją lubą pół godziny, bo jak stwierdziła "jakieś pizdy protestują i wszystkie tramwaje jadą na inna pętlę"
No i takie jest podejście zwykłego człowieka
Najlepiej wypowiedział się ten tynkarz. Prosta mądrość życiowa - przywołał wspomnienie ukrainek które zapierdalały z zaprawą na 3 piętro żeby zarobić na chleb.
A tym kurwa źle.
reporter -"jakie konkretnie wolności są łamane?"
głupia cipa - "no teraz niby żadne"
Zwykły człowiek po robocie chce się dostać z miejsca a do b, wyjść do knajpy, dojechać gdzieś tramwajem. A tu kurwa zamiast 15 minut jedziesz godzinę.
To samo było z tymi pizdami w krakowie 8 marca
Czekałem na moją lubą pół godziny, bo jak stwierdziła "jakieś pizdy protestują i wszystkie tramwaje jadą na inna pętlę"
No i takie jest podejście zwykłego człowieka
,,Ja Cię atakuję? Wypierdalaj stąd'' no nie mogę co za typ hahahahahaha
Widać, że jedynie cudzoziemcy trzymali tutaj fason i zachowywali się kulturalnie. Reszta to bydło.
Zadymiarze z Antify i radykalnej prawicy cierpią na bardzo podobne schorzenie. Ci pierwsi mają skrajne niedojebanie mózgowe lewe, a drudzy niedojebanie mózgowe prawe III stopnia.
Z tym tekstem o antykoncepcji i "tabletkach po" trochę zajebało wiochą od niego.
Ale to jest kurwa plankton umysłowy, ja pierdole
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów